, ,

Thesis tema til WordPress

Thesis er ikke bare en designpakke

Jeg besluttede at bruge lidt penge på min elskede blog og jeg har købt “Thesis Theme for WordPress”, og selv om det ikke kun er en designpakke, men lige så meget er en del af SEO (Søgemaskineoptimering (fedt ord ikke?)), vil I i den kommende tid set lidt forskellige designs indtil jeg finder ud af, hvordan bloggen skal tage sig ud i fremtiden. Der vil ikke ske de store vilde ting, det lover jeg, men en af de ting jeg har lyst til at lave er at få datoen for det enkelte indlæg til at stå tydeligere. Måske er det herudover meget forfriskende med billedet over kalenderen, men det skal være mine egne billeder.

Så summa summarum: her vil være behov for lidt “forandringsparathed” den kommende tid, men jeg kan berolige med, at det går over!