, , ,

Thesis tema til WordPress

Thesis tema er nemt og fascinerende

Jeg syntes nok, jeg flottede mig, da jeg fredag morgen over morgenkaffen besluttede at købe en livstidslicens til Thesis, men jeg ved nu 15 timer efter, at jeg ikke vil fortryde købet. En video overbeviste mig sammen med det faktum, at jeg ikke er – og sikkert aldrig bliver – videre god til CSS. Jeg har ikke tiden til at sætte mig ned og lære det til bunds.

I videoen giver en kunde det gode eksempel, at hver gang man downloader et af de gratis temaer fra WordPress, giver man sig til at bruge 10 timer på at tilpasse det til egne behov. Hvad er så den reelle kostpris? Det har jeg også gjort så ofte – og det er aldrig lykkedes mig at få noget brugbart ud af det. Af samme grund har I i årevis set “Cutline” af Chris Pearson (det var nu også flot!).

Hertil kommer, at der aldrig nogensinde vil kunne skrives et tema, der ramme alle mine ønsker, og altså må jeg enten gå på kompromis, skrive et selv eller købe Thesis, for her kan jeg indstille alt selv.

Det er imponerende, som de har taget et CSS og skåret det ud i småstykker, og så kan man selv indstille hver enkelt lille del. Alt kan blive, som du vil have det. Jeg har allerede moret mig med de vildeste kombinationer, men er indtil videre endt med noget, der hverken er revolutionerende eller innovativt – det skyldes, at jeg regner med, at mine læsere ikke er revolutionære, men dog nok innovative 🙂

Det er Chris Pearson (ham med Cutline), der står bag Thesis og skabt konceptet og firmaet, og jeg synes kun, man kan ønske den unge mand al mulig god vind i sejlene, og tænke på, at han formentlig har ret i, at det er det sidste tema, man nogensinde behøver at købe, for man har allerede købt al den fleksibilitet, man kan forestille sig. Hvis du blogger med WordPress og selv hoster siden, kan jeg med andre ord varmt anbefale dette tema, som ikke kun er et tema, men som samtidig tager var på din SEO!