,

Spørgsmål

Opsøgende

En medpatient taler virkelig meget og stiller utrolig mange spørgsmål, og de kommer som skidt fra en spædekalv ❓

Det er fx:

 • Hvor bor du?
 • Har du altan?
 • Hvornår blev du gråhåret?
 • Hvad vejer du?
 • Må jeg røre ved dig (Nej!!)
 • Var du hjemme?
 • Hvordan kom du hjem?
 • Hvad. lavede du derhjemme?
 • Hvor ofte går du til frisøren?
 • Har du nogensinde gået i højhælede? ( 🙂 )
 • Osv.

For søren da! Jeg synes altså, det er grænseoverskridende, men pigen er top-manisk, så hun kan jo ikke gøre for det.

Lightergas

Min roomie forsvandt pludselig til lukket, da der var gået for meget lightergas i den, og det blev opdaget. Den slags må naturligvis aldrig finde sted på et åbent afsnit. Det var så skønt at have værelset for mig selv i aftes nat, og jeg ser fre til, at her bliver gjort rent. Det ligner en svinesti.

Men sådan er der så meget på en psykiatrisk afdeling, men det har ikke hindret mig i at hente mine nye seje briller. Nu kan jeg igen se noget på skærmen. Hvor er det dejligt.

Hav en god dag.

4 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Tillykke med brillerne. Godt, at du ser godt ud af dem. Jeg skal snart til det selv, men har holdt mig tilbage, fordi jeg har været igennem nogle problemer, som jeg har været hos øjenlægen med, og de skal helst klares af vejen, inden man kan tage en retvisende synsprøve.

  Lightergas? Sniffede hun, sådan reverenter talt? Når du har skrevet om din roomie, har jeg forestillet mig sådan en lidt småforvirret bedstemortype. Men ja, selv sniffere kan jo blive ældre mennesker. Men selvfølgelig skal hun lige så lidt sidde og sniffe på afdelingen, som nogen skal sidde og injicere sig med mærkelige ting.

  Jeg tror, jeg ville blive bims af at høre på alle de spørgsmål. Jeg ville i hvert fald nægte at svare på de fleste af dem, og jeg ville have svært ved fortsat at være venlig overfor sådan en Spørgejørgen. Det kan være, jeg er en smule empatiforstyrret, men nej, jeg vil bare tilskrive det til selvopholdelsesdrift.

  Mon ikke du er i nærheden af at blive udskrevet derfra? No pressure. Men det lyder, som om du er godt og grundigt træt af at være der.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Jeg er utrolig glad for de nye briller. Pludselig kan jeg se SMSer, NemID osv., og det er virkelig rart.

   Jeg har spurgt mig for, hvordan man gør med lighterglas på flaske. Metoden er: Man stopper dysen ind mellem tænderne og presser godt til, på den måde kommer gassen ind i munden og man kan suge/trække den ned i lungerne. Man skal tage tre til fire hiv, så har man en ordentlig koger, der varer nogle timer. Det blev opdaget ved, at en af håndværkerne fandt en eller flere flasker oppe ved hegnet. Ja en forvirret bedstemortype, men også en kvinde på 66 med et hårdt liv med nogle stoffer bag sig, hvor hun bl.a. i en rus hoppede ud fra 3. sal. “I can fly; I can fly”. 808 har taget ansvar for hende siden marts pga. en hvilende skizofrenilidelse, simpelthen fordi hun ellers ville falde mellem to stole, og det kan man jo ikke byde et ældre delvist sygt menneske. Overlægen slog til igen – og det har jeg respekt for, for roomie hørt egl. ikke til på psyk.

   Ja alle spørsmålene var lidt hårde, men det skyldes jo bare, at hun er så sørens kontaktsøgende, og alle flygter fra hende, og så er jeg så for pæn, mens jeg ryger færdig, hvorefter selv jeg også løber afsted. Og det er ærlig talt svært at sige, at jeg ikke vil svare på, om jeg har altan. Nogle var noget nemmere at komme udenom. Fx har jeg ikke så mange følelser for mit grå hår.

   Jo jeg har bedt om at blive udskrevet torsdag. Jeg har det utrolig godt, og når man er begyndt at fokusere på de manglende badeforhæng mv., er man for rask til at være er. Jeg glæder mig til at se mit hjem. Egl. skulle det være den 13., men vi blev enige om den 8. og jeg er altid velkommen på PSI-pladsen, hvis der skulle være det mindste. Hvem sagde kongeligt?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.