Sådan får du adgang til min væg

Sådan får du adgang til min væg

Sådan får du adgang til min “væg” på Facebook

  • Du giver noget af sig selv, ellers bliver du afvist. Du skal mere end opdatere dit profilbillede en gang om måneden eller en gang om året. Jeg skal kunne se, hvad for du et menneske, du er; det er ikke nok, at du fortæller om dine børnebørn,
  • Hvis du repræsenterer et politisk parti, er det helt fint (bortset fra Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige), også selvom vi er uenige. Det skal bare være tydeligt hvilket parti, du repræsenterer. Jeg gider ikke selv lede efter det,
  • Du skal kunne udtrykke sig bare nogenlunde korrekt med ord. Jeg er evigt træt af “emojis”, som der findes  omkring 3.000 af. Jeg kender kun to af dem. Jeg sidder tit tilbage med fornemmelsen af ikke at forstå, hvad det er, der forsøges kommunikeret. Det gider jeg ganske enkelt heller ikke, så hvis du vil mig noget, er du velkommen, det skal ske blot via ord, og
  • Vi skal have minimum 100 “venner” til fælles. Dette er et helt ufravigelig krav.

“Underlige mænd”, der skriver på  Messenger, at vi godt nok ikke er venner på Facebook, men at de ønsker at “connecte” via Messenger er heller ikke velkomne. Jeg har ikke rigtig en fornemmelse af, hvad de er for nogle – og de kunne jo have sendt en helt almindelig besked via en e-mail først. Jeg er ret let at finde ved hjælp af finde Google. Jeg gider ikke gætte mig til formålet. Jeg har andet at gøre.

0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.