,

Løsning på den finansielle krise

Er den ikke bare skøn?

Nedenstående blev ikke fanget af det første spam-filter ude på webhotellet, men blev først fanget i mit eget spam-filter på pc’en; og af og til gør jeg det, man ikke skal, nemlig at åbne det skrammel og til tider giver det altså et billigt grin. Enhver med bare en lille smule omtanke kan se at det er svindel – men det rystende er naturligvis, at der findes masser af mennesker, der hopper på det og agerer “muldyr”. De gør det nu ikke så længe og bliver uden videre retsforfulgt.

Jeg skulle nu nok mene, at denne her er til at gennemskue – i sær når afsender gør alt for at bedyre, at lige netop dette, er ikke spam.

ARBEJDSTILBUD:


Vi tilbyder dem et simpelt arbejde der ikke kræver nogen særlig erfaring eller investeringer. De kan sammensætte dette arbejde med deres hovedarbejde og dermed let tjene 5.000-6.000 Den Europæiske UnionR om måneden ved at bruge kun 2-3 timer om dagen 1-2 gande om ugen.

En kort beskrivelse af virksomheden:

De får overført et pengebeløb på deres bank konto, hvorefter det skal indkasseres og overføres videre til vores agent eksklusivt deres løn via Western Union pengeoverførselstjenesten. Sædvanligvis overfører vi et pengebeløb der udgør fra 4.000 til 6.000 Den Europæiske UnionR på en konto. Deres løn udgør 20 procenter af hver pengeoverførelse. De får deres løn (20%) med det samme, lige så snart pengene er ankommet på deres konto. Således ved at modtage en overførelse på 6.000 Den Europæiske UnionR tjener de 1.200 Den Europæiske UnionR, de kan indkassere beløbet med det samme eller beholde det på deres konto, de skal hæve det resterende beløb på 4.800 Den Europæiske UnionR den dag pengene er ankommet og overføre beløbet til vores agent via Western Union pengeoverførselstjenesten (overførelsesgebyr bliver betalt for vores regning).

Det tager ikke mere end 3 timer af deres tid til at udføre dette. Ved at modtage 2 overførelser om ugen kan de tjene op til 6.000 Den Europæiske UnionR om måneden ved at bruge en konto.

Denne virksomhed bryder ingen love til forskel fra den største del af de tilbud der ankommer på deres e-mail. De risikerer absolut ingenting og vækker ingen mistanke i banken eller hos skattevæsnet hvis de modtager 1-2 transaktioner om ugen på hver af deres konto.

Over 100 mennesker samarbejder med os i længere tid i forskellige byer i Danmark. På nuværende tidspunkt udvider vi vores forretning og udfører ansætning af nye medarbejdere.

Hvis de blev interesseret i vores tilbud, bør de meddele os følgende oplysninger på vores e-mail adresse: [email protected] :

1.Navn, mellemnavn
2.Efternavn
3.Vej, husnr.
4.Postnr., by
5.Et tlf. de kan kontaktes på

Vores assistent kontakter dem hurtigst muligt og besvarer alle spørgsmål.

Vær opmærksom på at antallet af ledige stillinger er begrænset.

Vores selskab giver dem undskyldninger, hvis vores brev har gjordt dem ulejlighed. Deres e-mail blev taget fra en åben kilde. Hvis dette brev blev sendt til dem ved en fejl og de ønsker at slette deres e-mail fra vores reklame database, send en tom meddelelse på den følgende e-mail adresse: [email protected]
4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  “Den som staver ‘d’ i gjort, han skal have numsen smurt”. Lærte jeg i skolen.
  De, der er dumme nok til at reagere på sådan en annonce, fortjener da hvad der end måtte ske med dem…
  Dette er så amatøragtigt, dårligt og useriøst, at man ikke kan lade være med at smile højt.
  Jeg talte hurtigt 28 deciderede fejl, og så er formuleringsbøfferne ikke medregnet.
  Men ja – som du kan jeg heller ikke lade være med at more mig over den slags henvendelser.
  Jeg har fået to Kenyabreve og et par andre om nogle store gevinster, hvor jeg ‘bare lige skal …’ ; så indkasserer jeg flere millioner Euro.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Hej Ellen

   Jeg er helt enig med dig – men ikke desto mindre er det ikke et år siden, der var en Søndagsavis på DR1 om et af disse “ofre”, der fuldstændig godtroende havde kastet sig ud i slige transaktioner; de var godt nok pakket ind i den store kærlighed til en russisk kvinde, men burde alligevel alarmklokkerne have ringet. Men når man nu hørte mandens version af historien, forstod man ham måske alligevel en ganske lille smule.

   Spam er en kæmpe-forretning; det er ikke så længe siden jeg læste om et astronomisk tal, der beskrev internet-“apotekernes”omsætning. Selv sletter jeg blot med slet skjult irritation alt det skrammel flere gange dagligt (de fleste har landekoden .ru), og før i tiden overvejede jeg, hvad der fik de idioter til at sende alt det skidt. Svaret er simpelt: Der er masser af penge i det!

 2. Kenneth
  Kenneth siger:

  Har også set den, syntes heller ikke det virker så troværdigt. Det er også sjældent man sende jobansøgninger ud med stavefejl…”1-2 gande om ugen.”

  Kender ikke til ordet “Gande”

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.