,

Friske morgenboller

Friske morgenboller

Jeg har rigtig meget energi for tiden, og det glæder jeg mig over. Livet er herligt, også selv om jeg ikke har et job. De friske morgenboller er lige kommet ud af ovnen, nu skal de lige køle af, så er det tid til morgenkaffe og -mad.

Opskriften på bollerne er her. Det er af den type, hvor man rører dejen sammen i køkkenmaskinen om aftenen, lader hæve i køleskabet natten over og klatter ud på bagepladen om morgenen. I ovnen 25 min. ved 225 grader og så er de klar.

Jeg glæder mig over, at jeg har en herlig hobby som jeg dyrker sammen med tre gode mennesker. Vi har succes med det, vi laver, vi har mange læsere, og vi hygger os rigtig med det.

Det er en vældig læreproces med www.kriminalhistorie.dk. Jeg lærer fx en masse om gotisk skrift, for det er en helt anden sag at komme ind i kriminalsager end at blive ved med at mosle rundt i kirkebøger. I kirkebøgerne er teksterne stereotyper, som man forholdsvis hurtigt lærer at kende. Der står stort set altid “Huusmd.” og “bemeldte” mens kriminalsagerne byder på anderledes udfordringer. Jeg kan mærke, at det går bedre med tydningen efterhånden. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, for i aftes ville jeg prøve, om jeg kunne tyde anklageskriftet, men det gik altså ikke. Det må Jytte og Alice nok tage sig af.

Nu er bollerne nok kølet af…

Jeg ønsker dig en god onsdag.

4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  God energi – det er da lidt ærgerligt, at du ikke kan få lov til at brænde den af på et job …

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Ja for Søren, det er rigtig ærgerligt! Jeg håber dog stadig, at det på et eller andet tidspunkt vil lykkes for mig.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.