At stemple ud

Travlhed

Det blev for meget

Jeg har heldigvis min PSI-seng (patientstyrede indlæggelse), hvor jeg bare skal ringe og høre, om den er ledig. Jeg skal ikke argumentere, jeg har retten på min side.

Sidste tirsdag blev det for meget. Kalenderen blev for overfyldt med to aftaler pr. dag. Det er absurd, at man kan gå hjemme og få ‘systemstress’, men det var sådan det var.

Jeg måtte stemple ud for fem dage, og få en af medarbejderne til at hjælpe mig med at rydde op i kalenderen. Hun kunne gennemskue den; hun kunne se, at nogle af aftalerne med kommunen kunne lægges sammen, så jeg fik frie dage. Jeg burde selv have kunnet se det, men det kunne jeg ikke.

Der skal også være tid til at gå til træning to gange om ugen.

Pensionssagen

Det går vist fint med pensionssagen, det håber jeg i hvert fald. Sagsbehandleren lyder positiv, Udbetaling Danmark lyder positiv osv.

Jeg har spurgt til, hvornår sagen kan ventes for rehabiliteringsteamet, men det har jeg ikke fået noget svar på. Det ville ellers være rart.

Good bye nikotin

Jeg har siddet i mit sove- og arbejdsværelse og røget i 13 år. Det kan ses. Så i morgen rydder jeg alt det væk, jeg kan, og mandag morgen kommet Malermester Fischer, og gør det hele hvidt igen på en uge. Jeg glæder mig, men er lidt bekymret for om jeg kan finde ud af at samle computeren igen. Men jeg har to venner jeg kan ringe til i den forbindelse.

6 Svar
 1. Lene
  Lene siger:

  Sådan, Hanne, godt gået. Hvor er det stærkt midt i al kaos at kunne stoppe med at ryge. Godt du har gode folk til at styrke og støtte dig.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Lene

   Mange tak. Jeg havde troet, det ville blive vældig svært, men det var det ikke.

   Ja jeg er så glad for PSI-sengen, når det det hele ser ud til at ville ramle. Så kan jeg tage derud i fem dage og få fred og ro.

 2. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Det er uhyggeligt, som man skal være flittig med møder hos kommunen, når man er syg. Det slipper man heldigvis for som pensionist.

  Tillykke med røgfriheden. Jeg håber, at maleren giver et lag maling, der låser røgen/nikotinen for ellers siver det igennem den friske maling i løbet af kort tid. Men det har I sikkert diskuteret.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Det med kommunen var nu mest alle deres tilbud til mig mig: medicindosering onsdag og hjemmehjælp fredag, hvor jeg også skal nå til træning. Mandag skal jeg også til træning. Af og til til psykiater og pludselig kunne jeg ikke overskue det mere.

   Maleren maler først med et lag spærremaling og dernæst to gange almindelig maling. så må skidtet da være spærret inde.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja ny maling kan symbolisere starten på en frisk. Det har du ret i. Jeg glæder mig sådan til det er overstået.

   Ja jeg er 100 pct. røgfri og har været det siden den 22. august efter en læge gav mig en reprimande den 20 august.

   PS: Det vil sige, at jeg af og til bruger et stykke nikotintygggummi.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.