,

Abe, Bjørn, Elefant mv.

Abe, Bjørn, Elefant mv.

Klassikere

Jeg holder af klassikere af alle mulige slags, så da jeg flyttede til Hvidovre, forærede jeg mig selv abe, bjørn og elefant designet af Kaj Bojesen. De er så søde, og det er som om, de har en historie med sig. Jeg er bestemt ikke vokset op med klassikere, så hvor kærligheden til dem kommer fra, ved jeg ikke.

Abe, Bjørn, Elefant mv.

Desværre mørnede abes elastikker ret hurtigt, og jeg er for fummelfingret til at kunne bruge det lille reparationskit, der fulgte med. Derfor har han ligget i en skuffe i flere år. Han har nok været ret ked af det.

I går viste det sig, at min lokale Kop & Kande også tager sig af den slags. 70 kr. hvis man ikke har kittet, og 100 kr., hvis man ikke har det. Jeg har det, men pakningerne (eller hvad de nu hedder), er sikkert også mørnede. Det er fundet for de penge, og nu kommer han til ære og værdighed igen efter årene i skuffen.

Vilde indkøb

Abe, Bjørn, Elefant mv.Pga. en gave fra et menighedsråd på Bornholm, som jeg har lavet en lille hjemmeside for, har jeg kunnet købe vildt ind. Først knivblokken og dernæst en Fiskars sauterpande på 26Ø, som erstattede min mindst 28 år gamle sauterpande, som var så evindeligt slidt. Der er sørme mange ting, der er ved at have aftjent deres værnepligt, men efter mindst 28 år er det også OK.

Panden var egentlig ikke på tilbud længere, men da jeg er god kunde hos Kop & Kande, fik jeg den til tilbudsprisen (500 kr. i stedet for 800 kr.). Jeg ser frem til at tage den i brug. Det ville være fint, hvis Aarstiderne i morgen leverer noget, der gør, at den skal frem. Man skal ikke gå ned på udstyr 😊

Man kan da heller ikke vende ryggen til

Bare fordi man er væk en månedstid, er der ting, der pludselig ikke virker.

Skærmen på min iPad Pro opfører sig fuldstændig tåbeligt. Den fryser konstant og er derfor ubrugelig. Nu er den sendt afsted med GLS nede fra den lokale slikpusher, og så må sælger gøre noget, og ellers må de sende den videre. Den er købt i maj måned i år (2018), så der er ikke noget at snakke om. Den har aldrig været tabt, og der kan ikke være tale om væskeskade. Og hvis det skulle være, så har jeg en forsikring, der dækker.

Jeg har gjort alt – endda nulstillet, hvilket er ret drastisk. Backup haves. Egl. ville jeg også have ført en logbog over fejlene, men det var håbløst, eftersom de optrådte konstant. Jeg ville have optaget videoer, men det lykkedes ikke. Den er forfærdelig at undvære. Den er jo en del af mig; bare sådan en ting som kalenderen…

Min HP Laserjet vil ikke printe længere – jo altså det vil den godt, hvis jeg installerer den hver gang. Det holder jo ikke. Jeg har prøvet alt. Jeg har endda talt med Martin. Intet hjælper. Det ender med et kald til HP på mandag.

Bedre weekend til dig og dine!

2 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Ja, det er da noget tidligt for din iPad at stå af. Der må være noget garanti, der dækker. Min, fra ’15, virker stadig, efter at jeg har været hård ved den nogle gange (hard reset). Det eneste er, at den ikke er så god til at holde på strømmen mere. Men det betyder så, at jeg næsten daglig bruger min laptop mens Ipad’en bliver ladet op, og den var ellers ved at gro til i spindelsvæv, fordi jeg foretrække iPad fremfor en Windows-Pc. Men jeg må indrømme, at sidstnævnte faktisk bliver bedre af at blive brugt tit, for så får den opdateringerne i små portioner, frem for at jeg skulle vente en halv times tid på, at alle opdateringer blev hentet og installeret, når jeg en sjælden gang brugte den.

  Jeg har personligt aflivet to stegepander og en gryde over det sidste par måneder, så jeg skal også snart på indkøb. Jeg venter nok til januar udsalget. Der er jo ingen grund til at lade sig flå, for vi har stadig noget køkkenudstyr, omend ikke det allerbedste.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Ja for søren da, det er alt for tidligt, den (iPadden) ikke vil mere. Der er (inkl. tastatur og forsikring) for 12.000 kr., så der er no mercy herfra. Jeg har ringet til ComputerSalg, og der var slet ikke noget pjat med dem. RMA-sagen er oprettet uden videre diskussion, og de har den muligvis mandag, hvis slikpusheren får besøg af GLS i dag. Men der kan jo gå en uge eller måske to. Det er en hård tid, som jeg lever i… Du skriver 2015 og redder måske mit digitale liv. Min gl. iPad Air fra 2015 ligger i skabet. Nu bliver den ladet op, og måske kan jeg få tingene til at fungere der i mellemtiden.

   Jeg er nu rigtig glad for min Win desktop, for det er ikke let at lave hjemmesider, behandle billeder osv. på en iPad. Jeg har lige prøvet det, og resultaterne var som vist derefter.

   Stegepander og gryder er bare så hæsligt dyre i anskaffelse, men køber man kvalitet, så holder de jo de der 30 år eller deromkring.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.