,

Trump på Twitter

Sociale medier

Verdens mest magtfulde mand alias Donald Trump fører store dele af sin politik og præsenterer sine politiske dagsordner på platformen Twitter. Twitter tillader kun små korte beskeder. Det maksimale antal karakterer er 140 plus lidt x. Hvor stort x er, kan jeg ikke lige finde ud af.

Det kan simpelthen ikke være sandt, at en sådan person skal have dialog med diverse øvrige magthavere på et så tilfældigt medie som Twitter. Sommeren har budt på “dialoger” med både Angela Merkel og Emmanuel Macron via Twitter. Resultaterne minder da også mest af alt om min barndoms Anders And & Co.

“Dialoger” på 140 karakterer bliver jo nærmest bare til “Du er dum”, “Du er fyret”, “Jeg vil ikke give dig hånden”, “Obamacare skal jordes” osv.

De sociale medier er dejlige, da de åbner for mange muligheder, men de egner sig altså ikke som platform for storpolitik.

Armbevægelserne

Næste gang, du ser Trump på TV, så prøv at lægge mærke til hans armbevægelser. Han taler med arme og hænder, de farer ud til siderne og op mod himlen. Det skulle ikke undre mig, om han en dag steg til vejrs, og det ville måske ikke være så ringe endda…

God weekend.