, ,

Sydlandsk

Jeg er vild med livet, når vejret er som nu!

Der er noget fantastisk over at skynde sig hjem fra arbejde, skifte tøj og så gå ned på torvet på caféen og kapre det bedste bord. Bestille en café latte med dobbelt espresso og så bare nyde “denne kommen og gåen”, se på mennesker, der går afslappede forbi i shorts og sandaler. Forsvinde ind i en bog og udelade verden omkring mig til fordel for alle tiders plot.

Jeg tænker, at det er sydlandsk og at det er sådan livet bør leves. På arbejdet kan det allerede mærkes, at flere er gået på ferie – der kommer sådan en dejlig stilhed fra det sædvanlige run på mailboxen, at der er tid til at planlægge efterårets og vinterens opgaver. Vi skal fusionere to styrelser og det bliver en kæmpe opgave – men der er god energi omkring opgaven, for alle kan se fornuften, og vi benytter lejligheden til at rydde op i nogle gamle uhensigtsmæssigheder.

Herudover har både min chef og jeg i dag underskrevet et vigtigt dokument, der bevidner vor mundtlige aftale om, at jeg i efteråret/vinteren 2013/14 kan være fraværende i fire måneder. Det er  rigtig rart at have det på skrift. Man kan aldrig vide, om chefen er skiftet ud med en anden til den tid, og denne anden kunne jo i princippet være helt ligeglad med en gammel mundtlig aftale. Men nu er det på skrift og journaliseret efter alle kunstens regler. Drømmen bliver langsomt til virkelighed

2 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Det må da tendere en rekord i ferieplanlægning 🙂
  Men en supergod ide at få det skriftligt.

  Jeg havde også glædet mig til en stille tid, indtil jeg selv går på ferie, når alle de andre er tilbage i september, men nænæ – det vælter ind med oversættelsesopgaver. Jeg må nøjes med at glæde mig over, at der i det mindste er forholdsvis småt med trafik ude på motorvejene…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Ja man kan i hvert tilfælde ikke sige, at jeg ikke har sagt til i god tid 🙂

   Jeg elsker at planlægge og er også efterhånden ganske god til det. Jeg synes, det er sjovt at sætte et mål og så med alle mulige metoder prøve at nå det. Jeg er slet ikke længere i tvivl om, at rejsen bliver en realitet.

   Det er synd at du ikke har fået “sommerferiestilheden” på kontoret. Måske kan den stadig nå at komme?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.