,

Printerproblemer

Jeg er den glade ejer af en Canon Pixma MG6150 multifunktionsmaskine, der kan printe, scanne og kopiere. Jeg har været glad for printeren i flere år. Pludselig er der sket det, at den printer alting i lyserødt! Jeg hader lyserødt! Mine sorte tekster skal forblive sorte.

Jeg kan ikke selv løse problemet, og derfor har jeg kontaktet Canon, der har en fantastisk effektiv kundeservice. Jeg skrev til dem på deres hjemmeside i går aftes, og allerede her til morgen blev jeg kontaktet telefonisk. Vi udskrev testsider fra printeren. Flere af linjerne blev sorte, som de skulle. Dernæst tog jeg et af mine Worddokumenter med en blå overskrift og printede dette dokument ud. Overskriften blev ganske rigtigt lyserød.

Canon mener, at det kan skyldes, at jeg bruger kopi-farvepatroner og ikke de originale patroner. Muligvis har jeg ødelagt printerhovedet ved ikke at bruge originale patroner. Jeg havde godt hørt, at det kunne ske, men har altid troet, at det var en skrøne.

Nu har jeg så bestilt et sæt originale patroner, som jeg vil prøve mig frem med. Hvis printerhovedet er ødelagt, kan jeg smide printeren ud og købe en ny, da det er billigere end at få den repareret. Trods alt håber jeg, at de originale farvepatroner kan løse problemet, da jeg ikke bryder mig om køb-og-smid-væk-kulturen. Hvis jeg skal købe en ny printer, skal det være en Canon PIXMA MG5350, der har været på markedet en del år, men som overlever markedet, fordi den er rigtig god.

4 Svar
 1. Pia Sørensen
  Pia Sørensen siger:

  Jeg har også lige været nødt til at skifte printer og samme printer og samme problem og en original farvepatron løste det ikke. Har købt en MG6450 som heldigvis fungerer nogenlunde på samme måde. Ved ikke om man kan få uoriginale til den, men foreløbig har vi investeret i originale patroner.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Det er noget pokkers noget med de printere. Hvis de originale patroner ikke løser mit problem, er jeg nødt til at investere i en ny printer. Jeg håber, at de originale patroner kan løse problemet.

   Du kan garanteret få uoriginale patroner ti din printer, men lad hellere være med at eksperimenter med det 🙂

 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Du har ret – hver ting til sin tid.

  Jeg ærgrer mig rigtig meget over at have brugt kopipatroner, for det er besværligt at skulle skifte printer. Jeg håber meget, at de nye originale patroner kan løse problemet. På den anden side set har jeg gennem årene sparet så meget på indkøb af blæk, at det let betaler en evt. ny printer.

 3. Ellen
  Ellen siger:

  Jeg kan såmænd godt lide lyserødt, men hver ting til sin tid 🙂
  Jeg/vi har rigtig gode erfaringer med altid at anvende de originale blækpatroner, så vi har aldrig vovet at bruge kopier – har hørt lidt for mange førstehåndshistorier om faren ved kopier, så mit gæt er også, at det er det, der er galt hos dig. Det bliver lidt spændende, om blækket i sig selv kan reparere printerhovedet … det lyder faktisk ikke særlig sandsynligt, men selvfølgelig skal det prøves.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.