, ,

Dictus

Ren underholdning – gæt selv hvad der skulle have stået 🙂 🙂 Det er ikke så svært, hvis man siger ordene inde i sig selv, og så prøver sig frem. Jeg kan se, at der er en del af mine ord, jeg skal have trænet Dictus til at forstå.

Herfra starter dikteringen:

Nu virker Dictus så! Dette er en test post, hvor jeg vil prøve hvor godt Dictus kender mig og mine ord. Indtil videre går det meget godt.

Jeg er bøvlet lidt med værktøj linje dansk sprog, jeg kunne ikke få den til at se ud som vi bruger vejledningen og det er ikke specielt pædagogisk. Man lyder jo som ny bruger efter noget der helt mage til det man ser i vejledningen.

Det viste sig, at man i stedet skulle trykke på gennemrejse testen til talegenkendelse. Lige i dette afsnit går det ikke helt godt for Dictus. Jeg håber, at I alligevel kan forstå hvad jeg mener. Kan kan du ikke skrive den Weiss tast. Nej det går ikke. Det virker som om, at der er flere computer specifikke ord, som Dictus ikke kender. Det vil sikkert tage et stykke tid at få Dictus til at genkende mine ord bedre. Imidlertid tror jeg, at det er arbejdet værd.

Dette var en test post og I må gerne grine ad dem.

2 Svar
 1. Pia Sørensen
  Pia Sørensen siger:

  Tænkte ikke helt over, hvad Dictus var og blev helt bekymret, da jeg læste, men blev beroliget, da jeg kom til de sidste linjer og fandt ud af, hvad det er du har gang i.

  Ja det kommer vist til at kræve noget arbejde før Dictus bliver rigtig god.

  Kærlig hilsen

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Ja jeg kan sørme godt forstå, du blev bekymret – tak for omsorgen, men det er altså bare mig, der arbejder med Dictus, mit nye herlige nyttige værktøj.

Der er lukket for kommentarer.