Nethandel

Nethandel

Jeg har gjort en god nethandel

Endnu engang har jeg gjort en god nethandel. Jeg var på udkig efter et skrivebord med en dybde på 80 cm, så jeg kan lægge hele underarmen på bordet og slippe for at vinkle håndleddet og ødelægge min karpaltunnel endnu mere. Underarmen skal kunne hvile, og det kan den ikke nu, hvor mit nuværende bord kun er 60 cm dybt. Det betyder, at håndleddet konstant er vinklet. Det er ikke sundt.

Facebooks Marketplace

I aftes kiggede jeg efter “skriveborde” på Marketplace men fandt ikke noget med den rigtige dybde. Så kiggede jeg på “spiseborde”, der jo naturligt har en større dybde. I aftes var der ikke noget interessant, men til morgen var der dette smukke bord i fyrretræ med målene 150*80 helt perfekt til mig og for kun 950 kr. Jeg fik kontakt til sælger, og bordet var stadig til salg. Efter en times snak frem om tilbage slog jeg til. Det kommer i morgen med 3*34, der ganske vist skal have en helt ublu pris, men det er selvfølgelig helligdag.

Marketplace er et fint sted at handle. Nu har jeg gjort to handler, og jeg forventer, at de begge er gode. Kuglestolen er i hvert fald et fund for mig. Jeg hviler mig dagligt i den.

Opsætning

Det nye bord skal jo også sættes op, og selv er jeg håbløst upraktisk, hvad den slags angår, men jeg har heldigvis en ven, der har hænderne skruet godt på og som har lovet at hjælpe mig. Det handler jo ikke bare om at skifte det ene bord ud med det andet; det handler også om at flytte alt mit IT-udstyr fra det gamle til det nye bord. Den slags kan jeg slet ikke overskue.

Det er godt at have en ven!.

Nethandel

 

3 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Kan bordet hjælpe på at fysikken ikke skades, er det givet vis godt – og det er naturligvis smart at man kan købe på den nævnte måde.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du kan tro, jeg glæder mig til at få det stillet op, men der er desværre et stykke tid inden, det kan passe ind i hans kalender. Men pyt nu har jeg siddet dårligt i 15 år, så et par uger fra eller til betyder ingenting.

   Ja nethandel er genialt.

   Hav en god dag.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.