,

Laserprinter

Det blev for dyrt i blækpatroner

Jeg har gjort en lille investering: En “HP LaserJet Pro P1102-printer” købt hos Wupti til 705,00 kr. Årsag: Det blev alt for dyrt i drift med den lille blækprinter (Canon MG 5350 Pixma) og jeg synes, at der konstant skal nye patroner i. Den printer i øvrigt meget flot. Hvis jeg køber to sæt blækpatroner til den, beløber det sig til ca. 1.100 kr., og jeg synes næsten ikke, jeg får noget for pengene. Og jeg sparer endda på print ved fx. at bruge min iPad og Dropbox til menighedsrådsmøderne, hvor materialet snildt kan være på ca. 50 sider, og det koster en formue på en blækprinter!

Installationen drillede lidt, da den af en eller anden grund ikke selv kunne finde driverne.

Så summa summarum: Jeg har nu en fin lille laserprinter, ca. den billigste jeg kunne finde, men den printer flot alligevel.

14 Svar
 1. Pia
  Pia siger:

  Der er efterhånden nogle år siden vi fik en billig trådløs HP farveprinter (mener ikke den kostede 500,- kr ) Jeg har valgt som standard, at udskrive i gråtoner, og bevidst vælge farve, de få gange jeg har brug for det. Farvekopier er nemlig dyre i drift.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Du har ret, farveprint er rasende dyrt, og som hovedregel vælger jeg også gråtoner, men så er det jo bare den sorte, der løber tør i løbet af ingen tid. For mig, tror jeg, den rigtige løsning er laser, og den er jo tjent hjem i løbet af ingen tid.

 2. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Den skal du nok blive glad for. Vi har haft laserprinter i flere år. Det nye er, at vi omsider har fået en trådløs, så vi også kan printe direkte fra Ipads og mobiler. Det er smart 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Jeg tror også, jeg bliver glad for den. I hvert fald er de prøveprint jeg har printet ud rigtig fine og skarpe. Den er desværre ikke trådløs, men det er ikke så tit, jeg printer fra iPad.

 3. overleveren
  overleveren siger:

  Tillykke med den nye printer. Det er mange år siden jeg – og på samme baggrund – lavede samme bytte, og jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Og lever i øvrigt fint uden farveprint.

  Mit argument for valg af printer er så udover økonomien styret af primært én ting. Jeg forstår ikke hvorfor de er så små og har små klapper man altid skal have åbne. Jeg ville have en med huller og revner, så tingene ikke ragede for meget ud på spinkle plastikstykker, der altid virkede som om det var lige ved at gå i stykker. Det findes næsten ikke i forbrugersegmentet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Tak skal du have. Jeg tror, jeg bliver rigtig glad for den. Engang imellem printer jeg nogle af de gammle billeder ud, og de skal jo selvfølgelig være i farve, men bortset fra dem …

   Du har så evigt ret med alle de små klapper, hvad skal de dog der. På min nye printer er der også flere små klapper, men de er dog til at leve med.

 4. Jørgen
  Jørgen siger:

  Mit udskrivningsbehov er meget lille pt., så da min farvelaser ikke rigtig kunne printe mere og patronerne var næsten tomme, købte jeg en blækprinter. Så må vi se.
  Forstår fint dit valg.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg overvejede også en farvelaser, men den var for dyr for mig – så nu har jeg altså hele to printere stående på den specialbyggede hylde til den slags. Det der er godt ved blækprinteren er, at den som oftest printer rigtig flot i farve – og jeg printer tit ting til menighedsrådet, hvor det er rart nok at have det i farve.

 5. Eric
  Eric siger:

  Tillykke med den lille ny!
  Jeg har også lige købt (bestilt) en ny laserprinter – en lillebror – Brother et eller andet til knap 800 kr. Den gamle fejlede ikke andet, end at tromleenheden skulle skiftes, men da det er dyrere end en ny printer, såe …
  Det er fjollet, men sådan er det. Blækprintere er vildt dyre i drift, så vi holder os til laser.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak! Jeg tror, jeg bliver rigtig glad for den.

   Det er absurd, at det bedre kan betale sig at købe nyt – overflodssamfund eller hvad man nu skal kalde det.

 6. Inge
  Inge siger:

  Den tror jeg du bliver glad for, den er driftsikker og pænt hurtig, den printer rigtig pænt eneste minus er at det ikke er en farveprinter.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Det tror jeg også. Kender du den selv?

   Jeg kiggede også lidt på farvelasere, men de var lidt for dyre for mig. Nu må vi se, hvor længe den kan holde.

 7. kisser
  kisser siger:

  Det er jo lige før det er billigere at købe en ny printer end at investere i patronerne til den blækprinteren.
  Til lykke med nyerhvervelsen. Håber den lever op til dine forventninger 🙂

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.