Gratisaviser – Nej tak!

Gratisaviserne er og bliver en pest. De kommer ind ad brevsprækken og det eneste jeg gør med dem er at slæbe dem direkte ned i papircontaineren. Hvorfor pokker kan jeg ikke slippe for det skrammel? Hvem har bestemt, at jeg hver weekend skal belemres med Søndagsavisen og hver onsdag med hele to lokalsprøjter fra Vanløse, hvor den største nyhed er et butikstyveri og/eller et vejarbejde.

For at undgå Metro og Urban og Nyhedsavisen løber jeg, de morgener, jeg tager metroen til arbejde, spidsrod for at undgå uddelerne på stationen. Tager jeg metroen hjem fra arbejde, skal jeg kæmpe om et sæde med en stak lasede aviser. Jeg ekspederer dem ned på gulvet til alle de andre lasede eksemplarer, og til sidst kommer der en underbetalt medarbejder og samle dem alle sammen i en sort sæk. Hvorfor kan passagererne ikke selv tage deres skrald med sig?

De omtalte udgivelser har ingen journalistisk værdi, ingen holdninger eller meninger. Det er 20 sider meningsløse reklamer og Ritzaunyheder. Fri os fra det bras, og skån miljøet. Og så kan man spørge sig selv, hvorfor de overhovedet findes. Fordi folk læser dem. Det er beskæmmende, at det intellektuelle niveau ikke rækker længere. Boykot dem nu!