Et essay

Et essay

Jeg har fået udgivet et essay

POV International har godkendt mit essay Bipolar for begyndere: Sådan er det at svinge mellem to poler. Til jer der har læst med her på siden i flere år, er der intet nyt under solen, men nye læsere kan måske finde noget interessant her og der.

Det er et essay, som jeg har gået rundt om længe, indtil jeg fik det, som jeg ville have det, også selvom det “bare” er omarbejdet tekst fra hjemmesiden. Jeg havde det til gennemsyn hos en, der syntes, at det var alt for klinisk, i hvert fald i starten. Så måtte jeg jo finde på noget andet. Derfor endte det med en intro om to film, hvor hovedrollerne spiller bipolare (Carrie fra Homeland og Mr. Jones (spillet af Richard Gere) i filmen af samme navn).

Jeg er ingen kommahaj, selvom jeg øver mig og gør mig umage, så jeg har fået lov at trække på en professionel korrekturlæser, når det drejer sig om artikler til POV. Det er dejligt, og hun gør det på en virkelig god måde, så jeg også selv lærer noget af det. Det ville være for let, hvis hun bare lavede arbejdet og sendte den reviderede fil retur til mig.

God weekend.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.