,

De første to dage

Fast arbejde

Så positive dage!

Jeg har nu været på arbejde to dage: onsdag og fredag, og det har været positivt. I går var jeg i Lejre, hvor firmaet ligger, for at træffe chefen/ejeren. Det var godt at få sat ansigt på.

Vi har travlt, for der ligger en bunke af opgaver, som han ikke har haft tid til at begynde på, og som fx bare hare ligget en måned, og det dur selvfølgelig ikke overfor kunden. Så der bliver nok at se til, og det er jeg jo glad for. Jeg har oplevet tilstrækkeligt med arbejdsmangel både i FKN og i Securitas. Men samtidig med at der ligger masser af opgaver, er chefen meget opmærksom på, at jeg passer på mig selv. Og det er jeg også. Vi har aftalt, at begge er 100 pct. ærlige. Det er man nødt til i så lille et firma.

For at det ikke skal blive det grænseløse arbejde, har vi aftalt, at hovedreglen er, at jeg arbejder hjemme mandag, onsdag og fredag 9:00 – 14:00, men at vi selvfølgelig kan bytte op og ned på det, hvis det er nødvendigt. Han er fleksibel, så det er jeg også. Jeg går stadig til en masse læger og i distriktspsykiatrien, hvor det er svært at placere tiderne selv, men det behøver jeg ikke tænke på. Super.

Enfold

Til alle de hjemmesider og skitser jeg efterhånden har lavet, har jeg brugt temaet Enfold, som jeg i sin tid kom i kontakt med via min konsulent. Enfold er bredspektret er lig kan meget, og når man først har fået det ind under huden, er det let og hurtigt at lave værdi til kunden.  Men der er stadig meget, jeg ikke kan.

Da opgaverne i firmaet ligger og venter, og chefen foreslog, jeg startede “i morgen” bogstaveligt talt, (det skulle jeg lige synke 🙂 ), foreslog jeg Enfold, fordi jeg så rent faktisk kunne arbejde fra dag et, og som han uden videre accepterede. Den slags giver mig blod på tanden. Vi sad sammen om det i går, og jeg kan se, han har en meget mere intuitiv tilgang til det, end jeg har. Sammen er vi vist gode, og til tider er jeg for akademisk. Jeg vil helst læse en bog om det først 🙂

Den første arbejdsbeskrivelse

Jeg har fået min første arbejdsbeskrivelse. Og den er klasser over, hvad jeg er vant til. Jeg skal ikke gætte mig til opgaven. Den var nu nem at overskue, da jeg har frie hænder til at sætte siden op, men indholdselementerne skal selvfølgelig være de samme.

Så lige nu sidder jeg med en kunde, der i den grad trænger til et nyt design, og det har jeg så fået lov at opfinde. Det er så skønt. Tænk at min drøm kunne gå i opfyldelse på denne måde.

Jeg kan godt lide måden, vi arbejder på: Vi gør forsiden færdig og en underside færdig, og så tager chefen ud til kunden med det. Nå vi så har fået det godkendt/forkastet, kan vi gå videre. Hvis undersiden bliver godkendt, er der rigtig mange ting fra den, der kan genbruges på de øvrige undersider.

Hvis man nu skulle beskrive dette med mine gamle termer, ville man kalde det iterative processer eller agile processer. Det kan jeg ikke få chefen med på 🙂

Den fremtidige strategi

 • Jeg “rydder op” i den bunke, der ligger, så langt jeg overhovedet kan.Der ligger selvfølgelig i det, at jeg indtil videre lave alt “det lette”; men jeg vil jo bare så gerne være i gang, og dette er min drøm.
 • Vi gør det færdigt sammen. Er der noget vi ikke kan i Enfold, har vi en verdensmester, vi kan trække på.
 • Han laver SEO.
 • Når jeg kan mere, kan jeg lave siderne helt færdige selv.
 • Han laver fortsat SEO, som er en videnskab, og som jeg ikke lige kan blive sat ind i, selvom jeg gerne ville.
 • Han tager sig (yderligere) af salg og mark.

I dag lørdag

Jeg har en gammel aftale med en veninde om at spise brunch nede på torvet, og dernæst skal jeg hjem at lave undersiden, som jeg ikke nåede i går, men det er også helt OK med mig.

God weekend.

6 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja jeg tænker selvfølgelig også på ‘hverdagen’ og de dage, der ligger efetr den ulønnede praktik. Kan jeg leve op til krav og forventninger osv., men det tror jeg nok, og jeg vil i hvert fald gøre meget for det. Lige nu er første hurdle at komme over de første 14 dages ulønnede praktik, hvor vi ser hinanden an.

 1. Birgit
  Birgit siger:

  Hvor er det opløftende at læse, at det er gået godt. Det fortjener du også. Så endnu en gang TILLYKKE med jobbet – jeg håber sådan for dig, at du bliver hængende der i mange år! 🙂

  Knus Bix

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Birgit

   Tusind tak Birgit. Jeg er sørme også glad for at kunne skrive sådan (og mon ikke chefen læser med 🙂 ?) Efter disse turbulente år trænger jeg også til noget jeg kan regne med, og det tror jeg på, jeg kan her i firmaet.

   Knus Hanne

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.