Ingen ilt her tak

Jeg skal feste

I aften skal jeg feste og fejre mit nye job, mens jeg ser det 13. indsamlingsshow. Drinken hedder ‘Orange to the max’ og består af:

 • 1 kg gulerødder
 • 1 ananas
 • 2 lime
 • 20 gr gurkemeje
 • 30 gr ingefær

Den smager godt og er stærk på den gode måde.

Opbevaring

En juice må ikke få ilt for det første fordi, der er mange vitaminer, der kan/vil gå tabt og for det andet fordi, juicen kan blive misfarvet. Tænk bare på et revet æble! Det bliver hurtigt væmmeligt at se på og lugte til.

Jeg klagede min nød i den lokale ‘Kop & kande’ og selvfølgelig havde de den perfekte juicekande, hvor man ‘klipser’ låget fast, så det sidder fast som på et henkogningsglas.

Hældetuden kan lukkes og åbnes, så der kommer så lidt ilt som overhovedet muligt ind til juicen.

Kanden fungerer fremragende og tænk , hvad man kan få for 49,95 kr.

4 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller says:

   @ Pia

   Det er lige netop løst. Nu laver jeg fx to liter ad gangen, og det holder sig fint. Kanden er fra et system, der hedder ‘Sistema’ og fås som nævnt hos Kop & kande. Kanden passer i øvrigt ind i køleskabsdøren.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *