Budgettet

Barndom på bistand

Sådan sparer man 400 kr.

I formiddag sparede jeg 400 kr. på min indboforsikring bare ved en telefonopringning til Købstædernes Forsikring.

Forhistorien

Året rinder snart ud, og det er på tide at se på budgettet for næste år. Jeg hygger mig altid med at revidere tallene, sammenholde med kontoudtog, logge ind hos elselskabet, se udviklingen i forbruget og så videre. Det er ikke for ingenting, jeg har lavet mange statslige budgetter, dengang jeg kunne arbejde rigtigt. Øvelsen er selvfølgelig hyggeligst, når udgifterne går nedad.

Udvidet elektronikforsikring

Da jeg nåede til indboforsikringen, undrede jeg mig over, at der ikke var flueben ved den udvidede elektronikforsikring, for jeg mener bestemt, det var en af årsagerne til, at jeg skiftede til Købstædernes Forsikring. Jeg ville kunne få denne dækning med uden at betale mere end hos det tidligere selskab, som var Topdanmark. Nå men fluebenet var der altså ikke.

Jeg ringede til salgsafdelingen som gerne ville sælge mig noget yderligere dækning. Der var bare det, at det ville koste 600 kr. årligt, som jeg syntes var en ordentlig mundfuld. Jeg spurgte, om jeg ikke kunne få et bedre tilbud, når jeg faktisk har samlet alle forsikringer hos dem og aldrig har haft en skade?

Sørme jo, han kunne godt trylle lidt med musen og dokumenterne, så de 600 kr. pludselig blev til 200 kr., som var noget mere spiseligt for mig. Så nu kan jeg hælde vand i tastaturet og smide med min iPad uden at det koster andet end selvrisikoen. Noget andet er så, at jeg passer godt på al min elektronik, men man kan jo aldrig vide…

Og det er det, forsikringsselskaberne lever højt på.

God weekend.

2 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Lidt har også ret. Det er ellers noget af en jungle at sammenligne forsikringsselskaber og deres pris i forhold til dækning.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Ja præcis 400 kr. er da også en slags penge, og gennemgik jeg budgettet endnue mere minutiøst kunne jeg sikkert finde flere skjulte kroner – men jeg gider ikke.

   Jeg skiftede til Købstædernes Forsikring samtidig med at jeg skiftede bank. De har en samarbejdsaftale hvor “regner det på degnen…”, og de fik mig i hvert fald overbevist om, at jeg fik bedre dækning for de samme penge. Men pludselig manglede så det flueben… meget mystisk.

   God weekend til jer. Jeg skal på vagt her kl. 9-12.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.