,

At slippe med skrækken

Mit ur var gået i stå…

I øjeblikket er jeg inde i en stime af ting, der går i stykker: 4-portsmodemmet, telefonen, kindtanden og printeren, så da mit nydelige Ole Mathiesen ur i starten af ugen blev ustabilt (gik, gik ikke) var jeg faktisk ikke engang overrasket, selvfølgelig skulle det da gå i stykker også.

Jeg slap imidlertid med skrækken og 60 kr. til et nyt batteri; det er til at blive helt glad af på sådan en forårsdag, hvor solen bare skinner og himlen er blå. Uret har gået i fem år på det batteri, der sad i ved købet. Det kan jeg ikke klage over.

4 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Den holder ikke rigtig med ‘alle gode gange tre’ hos dig 🙂
  Selv om uret alligevel ikke talte med i regnestykket…
  Har du set, at jeg forsøger at samle sammen til et blogtræf i Sverige? Jeg har åbenbart ramt en uheldig weekend, men der er da en enkelt tilmelding indtil videre. Jeg håber meget på, at du har tid/lyst til at deltage.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   Nej det har du ret i – jeg forventer sådan set ‘alle gode gange syv’, så er det vel ikke mere, der sådan lige kan gå i stykker.

   Tusind tusind tak for invitationen til dit blogtræf. Jeg skal lige tænke nærmere over det, og ved heller ikke lige, hvordan jeg kommer op til jer.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.