At have en have

Det er en glæde hvert forår at “pakke altanen ud”, tage på planteskolen, tage hjem og plante og så se det hele gro. I år har der ikke været så mange stunder til faktisk at være derude, men vejrguderne har til gengæld gjort, at det hele er mere frodigt end nogensinde før. Billederne er taget ude fra – og faktisk har naboerne mere glæde af mine tallerkensmækkere (også kaldet Blomsterkarse) end jeg selv, men sådan er det jo, når man par tout vil have en hængende have, og man bor på 1. sal.

5 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Hej Krista

  Jeg har desværre været nødt til at lukke for kommentarer på slægtsbloggen fordi der kom så meget spam, og fordi jeg ikke kan finde ud at at installere Akismet derovre – ja det vil sige, jeg har nu ikke prøvet.

  Tak for linket. Det vil jeg kigge på straks.

 2. Pollyanna
  Pollyanna siger:

  Hej Hanne – Hvorfor kan man ikke kommentere på sin slægtslog 🙁

  Det lyder spændende med jydepotte bogen. Jeg kom til at tænke på et foredrag jeg har hørt af Tom Buk-Swienty hvori han fortalte om tilblivelsen af biografien om Jacob Riis. Han havde netop forsøgt at gøre beskrivelsen levende med oplysninger om vejr vind osv. Jeg har desværre ikke selv læst bogen endnu, men den kunne måske inspirere jer rent teknisk.
  se evt http://www.gyldendal.dk/webapp/wcs/stores/servlet/product+10001+10002+16911+1000

 3. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  Kære Merete.
  Tak for din kommentar. Jeg er så glad for de 3 m2, og jeg tilbringer en masse tid derude. I dag fik jeg faktisk tilbud om en større lejlighed, men jeg takkede nej, for der er ingen altan.

  Hilsen Hanne

 4. Merete
  Merete siger:

  Hej Hanne

  Jeg skulle lige ind og kigge. Og sikke skøn din have er blevet. Du har flere blomster end jeg, som har en parcelhus have.

  Merete

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.