,

Visual Table Formatting

For snart længe siden faldt jeg over plug-inet Visual Table Formatting, der kan bruges til at skabe fine små tabeller i WordPress. Jeg ved faktisk ikke, om det kan lade sig gøre at skrive html-kode direkte i WordPress, men det lille gratis plug-in løser opgaven med tabellerne fint, og når man kigger i teksteditoren er det ikke html-kode, der vises. Der findes også en udgave, som man skal betale for, men det, synes jeg, er overflødigt – så meget skriver jeg trods alt ikke i tabeller.

Når man har installeret plug-inet kommer der en ekstra knap i værktøjslinjen mærket VT for Visual Tables. For at komme til funktionen trykker man på knappen, og så får man editoren. Resten er temmelig selvforklarende.

[vtftable cols=”{0}0-3:9a9460;{/}{2}0-3:e9e8dc;{/}” fols=”{0}0-3:ffffff;{/}” st=”bc:b5b189;bt:2;”]
{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;nn;
Jeg har valgt en af de prædefinerede skabeloner;;; ;;; ;;; ;nn;
Der er mange forskellige;;; ;;; ;;; ;nn;
Tabellernes størrelse (antal kolonner og rækker) kan nemt ændres;;; ;;; ;;; ;nn;
[/vtftable]

3 Svar
 1. Søren Larsen
  Søren Larsen siger:

  Du kan da sagtens skrive html-koder direkte. Du skal blot vælge tekst-editoren i stedet for den visuelle, hvor der også er givet et par stykker på forhånd.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg tror ikke, det vil gå med at bruge en stump regneark, for når man ser – i teksteditoren – på det som programmet indsætter, så er det nogle helt anderledes koder, men jeg skal sige, at jeg aldrig har prøvet.

Der er lukket for kommentarer.