,

Visual Table Formatting

For snart længe siden faldt jeg over plug-inet Visual Table Formatting, der kan bruges til at skabe fine små tabeller i WordPress. Jeg ved faktisk ikke, om det kan lade sig gøre at skrive html-kode direkte i WordPress, men det lille gratis plug-in løser opgaven med tabellerne fint, og når man kigger i teksteditoren er det ikke html-kode, der vises. Der findes også en udgave, som man skal betale for, men det, synes jeg, er overflødigt – så meget skriver jeg trods alt ikke i tabeller.

Når man har installeret plug-inet kommer der en ekstra knap i værktøjslinjen mærket VT for Visual Tables. For at komme til funktionen trykker man på knappen, og så får man editoren. Resten er temmelig selvforklarende.

[vtftable cols=”{0}0-3:9a9460;{/}{2}0-3:e9e8dc;{/}” fols=”{0}0-3:ffffff;{/}” st=”bc:b5b189;bt:2;”]
{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;;;{f1}Dette er en test;nn;
Jeg har valgt en af de prædefinerede skabeloner;;; ;;; ;;; ;nn;
Der er mange forskellige;;; ;;; ;;; ;nn;
Tabellernes størrelse (antal kolonner og rækker) kan nemt ændres;;; ;;; ;;; ;nn;
[/vtftable]

3 Svar
 1. Søren Larsen
  Søren Larsen siger:

  Du kan da sagtens skrive html-koder direkte. Du skal blot vælge tekst-editoren i stedet for den visuelle, hvor der også er givet et par stykker på forhånd.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Jeg tror ikke, det vil gå med at bruge en stump regneark, for når man ser – i teksteditoren – på det som programmet indsætter, så er det nogle helt anderledes koder, men jeg skal sige, at jeg aldrig har prøvet.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.