Netflix

Fagre nye verden

Jeg har købt et abonnement på Netflix – bare det mindste, da jeg jo kun skal se på én enhed ad gangen. Det er genialt, og jeg undrer mig over, at jeg ikke har gjort det noget før. Jeg har set min første film: “Good Will Hunting” på min iPad. Billedet står superskarpt og lyden er perfekt. Jeg bliver også mere og mere glad for min iPad, som jeg finder flere og flere anvendelsesmuligheder for.

Jeg havde en billig CD-afspiller, men den gik i stykker, da den var lige over to år gammel, svindelfirmaer! Netflix er meget billigere og giver langt flere anvendelsesmuligheder. En måneds abonnement koster mindre en DVD-film, som jo er uinteressant, når man har set den én gang.

På Facebook er der flere, der har anbefalet mig at også at få Apple-TV. Det lyder rigtig smart, og jeg kan sagtens se anvendelsesmulighederne. Jeg har dog én hurdle, og det er, at jeg er en idiot til hardware og det især til TV, så jeg kan garanteret ikke finde ud af, at sætte det op; jeg ved jo ikke engang, hvad et HDMI-kabel er…  Per, som jeg kender fra Facebook, har dog tilbudt at guide mig telefonisk, så mon ikke Apple-TV bliver en realitet her på matriklen?

9 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  De to sidste indlæg er bekymrende læsning fsv angår det psykiske helbred. Jeg håber for dig, at du har gjort hvad du skriver du vil og at det er grunden til at forrige kommentar ikke er kommenteret. God bedring.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Du kan tro, jeg har gjort hvad jeg skrev, og jeg blev taget godt imod og indlagt med det samme, så nu er der lidt mere ro på. Jeg er sat i behandling med Lithium/Litarex, der vil virke efter 4 – 8 uger, og det er en horisont, jeg kan overskue. Det har fuld effekt om et halvt år. Jeg håber virkelig, de kan hjælpe, for svingningerne er ikke til at klare.

 2. Ellen
  Ellen siger:

  Godt, at du lytter til de andres gode råd – så behøver jeg ikke at gentage, hvad de har sagt …
  Håber de kan hjælpe dig.

 3. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Hvis man, som jeg, læser dine to sidste indlæg i rap, kan man – altså jeg – godt blive bange for, at du faktisk alligevel blev ramt af overdreven indkøbsfeber. Et æble-tv er sikkert en skøn ting, men også en luksus, du næppe bør investere i netop nu, hvor din fremtidige økonomiske situation er meget usikker. Vi er kedelige, Pia og jeg, men jeg tror, vi har ret. Fik du fat i psykiatrien, som du, jvf sidste indlæg, ville? Ellers er det vist det første, du skal mandag morgen. God vind.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Tak for din virtuelle omsorg. Jeg tager derud nu, og jeg har ringet og sagt, at jeg kommer.

 4. Pia
  Pia siger:

  Undskyld Hanne, men det er ikke længe siden, du ikke vidste hvor du skulle spare. Nu har du sat dig i yderligere omkostninger med Netflix, og køber snart Apple-TV også!
  Du har brug for hjælp. Det er ikke ondt ment. Det er dit liv og du bestemmer selv hvordan det skal leves.
  De kærligste hilsner herfra.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tak. Du har ret! Du er mere klarsynet end jeg selv. Jeg tager på hospitalet i morgen.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.