Mit forfatterskab…

Mit forfatterskab…

Forfatterspire på smalt område

Jeg har såmænd brugt hele dagen på at få lavet en opgørelse over, hvem der har bidraget med hvilke guides, og finde ud af hvilke, der er mine egne. Jeg altid sagt til diverse administratorer, at vi skulle se på det som en vis Danske Bank sagde og skrev op til finanskrisen: “Gør det, du er bedst til – det gør vi'”. Man kunne også bare kalde det “Skomager bliv ved din læst”. Jeg har altid sagt, at jeg ikke havde forstand på al den support, de lavede, så jeg passede bare hjemmesiden og skrev guides.

Jeg har såmænd aldrig talt det op før, og jeg troede faktisk, jeg stod for en større andel af guides. Men jeg ved, at jeg har været inde over hver eneste af de af de 115 udover mine egne 70,4 pct.  Og det har jeg selvfølgelig haft tid til, når jeg ikke bidrog til alt det om mobiltelefoner, vandkøling, SSD, Messenger og den slags. På den måde går tingene nok nogenlunde lige op.

(Tabellen er rettet en lille bitte smule, da jeg var kommet til at snyde Anders for en guide. Undskyld Anders).

Note: Der foreligger i alt 115 guides. Denne tabel giver 125 og det skal den også, da der er nogle guides, der har flere bidragydere.
Forfatter Antal guides m.v. Andel
Anders Natalsilver Lightning Jørgensen 2 1,7%
Carsten Carlsen 1 0,9%
Claus Jepsen 1 0,9%
Ebbe Hansen 1 0,9%
Henrik Willadsen 1 0,9%
John Stigers 11 9,6%
Lone Ebbesen 2 1,7%
Michael Friis Pedersen 2 1,7%
Michael Sommer 1 0,9%
Rigensborg 8 7,0%
Rolf Egmose 1 0,9%
Sebastian John Johansen 1 0,9%
Stegemüller 81 70,4%
Tim Lago Andersen 1 0,9%
Ukendt 4 3,5%
Østerberg 7 6,1%

Klon

Der ligger en del skjulte opgaver i det at være webmaster; faktisk er der masser af “hemmeligt” arbejde. En af opgaver er med jævne mellemrum at kopiere siden fra et sted til et andet sted. Der skal altid være en opdateret kopi, der kan henvises til, hvis der sker noget med hovedsiden. Det var tilfældigvis den kopi-dag i forgårs, så jeg har en frisk kopi. Der skal selvfølgelig ryddes op i materiale, der ikke tilhører René, Martin eller mig selv. Der er jo ingen på denne side af bordet, der ønsker at bryde Lov om Ophavsret eller lignende. Fra min side, skal det gå rigtigt til. Og jeg har gennemgået alle sider i dag, så jeg har et præcist overblik over, hvem der har bidraget med hvad.

Så nu skal sletteknappen i brug, men det gør ikke så meget, for der er minimum 85,1 pct. tilbage 🙂

Og så skal I alle have tusind tak for jeres opbakning! Det luner alt sammen.