Microsoft Research AutoCollage 2008

AutoCollage 2008 forhandles ikke mere – øv for det er et rigtig godt program, der laver nogle fine overblændinger (eller hvad det nu hedder), og skaber nogle rigtig flotte collager. Ellen havde ellers sendt mig et link, som jeg brugte til at købe produktet; jeg tastede kontonummer og det hel ind og ventede herefter på licensnøglen – den kom bare aldrig. Herefter ringede jeg til Microsoft salg og support og spurgte, hvad der var sket med min ordre. Det viste sig, at produktet ikke findes mere og at der derfor var gået helt kuk i ordren, som jeg havde placeret på en amerikansk hjemmeside – hvilket havde kompliceret processen yderligere. De burde altså fjerne linket til download og så burde det være muligt at købe ind på en amerikansk hjemmeside. Det er jo netop en fordelene ved internettet at alting foregår uden tanker for landegrænser.

Microsofts råd var at prøve at lede på Amazon.uk for at se, om de forhandler produktet. Der kan jeg ikke finde andet end en bog om det.

Jeg har herefter været i gang med at se, om jeg kunne finde andre programmer, der laver collager. Jeg fandt Collage Maker 3.70, men det stiller bare billederne op ved siden af hinanden og det kan jeg sådan set selv gøre uden et program.

Jeg vil have et, der laver overblændingerne, da det er det, der collagerne flotte. Kender du et program, der kan det, hører jeg meget gerne fra dig.

8 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen

  Tusind tak skal du have. Det ser rigtig godt ud. Jeg havde slet ikke tænkt på at google ‘overlapping images’ og det er jo netop det jeg ønsker mig.

 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Jørgen

  Nej det er rigtig ærgerligt. Jeg forstår heller ikke, hvorfor de har taget det af hylderne, for det er rigtig godt. Jeg har søgt højt og lavt med Google for at prøve at finde et andet program, men jeg kan ikke finde et, der er lige så godt.

 3. Jørgen
  Jørgen siger:

  Når der nu er behov for et ældre program er det ikke godt at det ikke længere kan købes. Havde det så været et af programmerne du ikke har brug for længere (hvilket selvfølgelig ikke var opdaget).

 4. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Pia

  Øv det var ærgerligt. Jeg må i gang med Google. Det er bare med at finde de rigtige søgeord.

 5. Pia
  Pia siger:

  Desværre kender jeg ikke sådan et program. Jeg bruger næsten aldrig et billedprogram. Der var engang, men det er slut. Har jeg behov for at redigere lidt, så benytter jeg det gratisprogram Inge anbefaler, men det kan desværre ikke det du ønsker.

 6. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Inge

  Ja det er rigtig træls.

  Tak for ideen med Photoscape, det vil jeg se på, men jeg gætter på at det er et fuldt fotoprogram og det har jeg ikke brug for, da jeg har Photoshop CS6.

 7. Inge
  Inge siger:

  Træls at du ikke kan genkøbe et program du er glad for.. mon ikke der dukker noget lignende op igen.
  Jeg laver ikke collager på den måde, hvis jeg laver collager bruger jeg Photoscape, i øvrigt det program jeg generelt bruger til fotoredigering når jeg ikke synes Microsoft Office Picture Manager slår til..

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.