Jeg har mistet min e-bogslæser

Øv altså, jeg har mistet min kære e-bogslæser. Da jeg kom hjem fredag, var den ikke nede i tasken, skønt jeg havde brugt den på vejen hjem i bussen. Jeg må have puttet den ned mellem tasken og mig selv i stedet for i tasken og så derefter have tabt den, da jeg rejste mig. Det er godt nok rigtig ærgerligt, for jeg var så glad for den. Jeg skal have ringet til hittegodskontoret i morgen for at høre, om den er blevet indleveret hos dem, men jeg tror ikke meget på succes. Hvis der er nogen, der har fundet den, har de da også scoret den.

Jeg har straks bestilt en ny e-bogslæser, for den er slet ikke til at undvære. Heldigvis har jeg råd til det, nu hvor jeg har fået arbejde. Jeg er altid i gang med en bog nu, og det er mange år siden, jeg har læst så meget, som jeg gør nu. Jeg har altid med mig. Desværre er den (Bebook Pure) først på lager igen efter påske, så der går lang tid, inden jeg atter kan kaste mig over nogle bøger – ja jeg har selvfølgelig nogle papirbøger, som jeg kan kaste mig over, men det er ikke det samme. Jeg var midt i ‘Alfabethuset’, der er en fantastisk roman, der foregår under 2. verdenskrig, nu håber jeg at jeg kan huske handlingen, når jeg atter kan læse e-bøger. Heldigvis har jeg gemt alle filerne til alle bøgerne jeg har købt. Jeg plejer ellers at rydde op i filer, jeg ikke skal bruge til noget mere, men noget må have sagt mig, at jeg kunne få brug for disse filer igen.

Jeg føler mig lidt rastløs uden mine bøger. Jeg kunne selvfølgelig tage lidt hul på på min slægtsforskning igen, men det er som om, det ikke rigtig fænger i øjeblikket. Jeg tror i stedet, jeg vil øve mig lidt på SQL, som jeg skal bruge på arbejdet. Jeg har lånt bogen ‘SQL i praksis’ af Ben Forta på biblioteket, og der følger en række øvelser med. Man kan downloade øvelsesfilerne fra nettet og gå i gang med at eksperimentere selv. Det skal noget af påsken gå med. Og så skal jeg en hel masse i kirke – påsken er en dejlig højtid i kirken, faktisk den største højtid. Der er så mange skønne salmer, der hører til, og dem glæder jeg mig til at synge igen.

Jeg holder ikke fri mandag til onsdag; Dorte holder fri, og jeg skal se, om jeg kan passe RejsUd alene. Hun har heldigvis sagt, at det er i orden, hvis jeg ikke kan tage nogle af sagerne.

16 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  For at købe e-bogslæser tæller, at e-inkteknologien ikke bruger ret meget strøm, i modsætning til andre pads. Det kan også være mere behageligt for øjnene. Min Samsung pad er lidt for skarp i lyset, til at det er behageligt at læse på den i lang tid. – Nå, nu ser jeg, at din læser er blevet fundet. Hvor heldig har man lov til at være? 😉

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Du har ret i dine argumenter for at købe en e-bogslæser frem for pads. Jeg er meget begejstret for, så længe den holder strømmen, og så kan jeg godt lide den grålige baggrund, som siderne har.

   Ja min læser er blevet fundet. Det er helt fantastisk, og jeg er meget glad.

 2. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Hvor var det heldigt, at din e-bogslæser dukkede op igen. Kan du nå at hente den inden Påske? Og kan du nå at afbestille den anden?

  Jeg skal nok også i kirke i Påsken. Donnaen har et hængeparti og skulle have været afsted igår, men fik udgangsforbud pga forkølelse.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Ja er jeg ikke bare heldig. Den er i god behold hos mig nu, fordi hittegodskontoret sendte den til mig i en taxa. Jeg har også afbestilt den nye. Der kommer en samlet post om det alt sammen.

   Nårh ja – konfirmander skal jo helst komme ca. 10 gange, for at blive konfirmerede. I må af sted til kirken.

 3. Gert Larsen
  Gert Larsen siger:

  .. dejlig den er fundet 🙂 Meeen, lagt ned mellem tasken og dig selv? Er alderen begynd at trykke; nye hørebriller måske? Nå, spøg til side. Jeg mister selv alt. I øjeblikket er jeg på 3. hold cykellygter og 4. par vanter. Det er faktisk et ok resultat for denne sæson. Det kan være meget værre. Netto og Irma i Islev starter måske en dag et udsalg af mine efterladte ting.

  Gert.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Gert

   Ja det er rigtig dejligt, at den er fundet. Alderen trykker bestemt – jeg er ved at være en ældre dame, der snart runder de 50…

   Ja du mister da godt nok rigtig meget – hvor er du uheldig. Netto og Irma glæder sig at starte udsalg over dine efterladte ting.

 4. denstillepige2012
  denstillepige2012 siger:

  Æv, jeg føler med dig.
  Håber, at du har heldet med dig og at den er blevet indleveret.

  Påsken er en smuk højtid, og jeg skal også i kirke nogle af dagene.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Den stille pige

   Jeg er super heldig. Den er blevet indleveret, og jeg glæder mig over, at der stadig findes ærlige mennesker. Der kommer en særskilt post om indleveringen.

   Påsken er så dejlig, og der er mange dejlige salmer knyttet til den. Jeg holder meget af ‘Hil dig frelser og forsoner’.

 5. Rejen
  Rejen siger:

  Øv, hvor ærgeligt… Man kan jo håbe på at der er nogen der har indleveret den, heldigvis er de fleste mennesker jo ærlige.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Rejen

   Ja det er super ærgerligt. Jeg er spændt på, om hittegodskontoret eventuelt har den i sin varetægt, for du har ret i, at de fleste mennesker er ærlige.

 6. Fie Lindenstrøm
  Fie Lindenstrøm siger:

  Hej Hanne

  ærgeligt at du har tabt din e-boglæser, jeg har også købt en og er glad for den, jeg låner bøger på e-reolen som er biblotekets e-bog udlån og det er gratis de har mange bøger der.

  MVH Fie

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fie

   Ja det er super ærgerligt at jeg har mistet den, og jeg kan ikke forstå hvordan det er sket. Jeg mener, jeg burde da have hørt den, da den faldt ned på gulvet. Jeg kan også have taget den op ad tasken, da jeg var i Netto senere, men der har jeg været nede at spørge, og de har ikke fundet den.

   Jeg skal have tjekket e-reolen, for der har jeg ikke prøvet at låne endnu. Indtil videre har jeg købt alle mine bøger – primært hos Booksnob og så også hos Saxo.com.

 7. Inge
  Inge siger:

  Øv hvor ærgerligt, jeg bruger min iPad til e-bøger, og låner også bøger til den på e-reolen, selv om der ikke er så mange titler mere..

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Du lægger dig tæt op af Ellen med forslaget om i stedet at anskaffe en iPad, men jeg synes ikke rigtig jeg kan forsvare at bruge så mange penge på en iPad, selv om jeg synes, den er meget lækker. Jeg bliver ved min e-bogslæser.

 8. Ellen
  Ellen siger:

  Inden du er alt for hurtig: du har talt om at købe en iPad, men kan ikke helt finde en undskyldning for at gøre det, og du har mistet en ebogslæser (superærgerligt, for pokker – ØV), men hvorfor ikke benytte dig af lejligheden til at anskaffe dig begge dele på én gang nu? Jeg bruger min ipadde som ebogslæser med stor fornøjelse.
  Bare et forslag 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Det er et supergodt forslag og jeg har da også haft kig på en iPad, det har du ret i. iPad rummer så mange muligheder og jeg synes, den er superlækker at have i hænderne. Jeg tror dog nok, at jeg bliver ved min Bebook Pure.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.