,

Hvad gør I?

Jeg ved ikke engang, hvad sådan et “program” hedder, så jeg ved ikke, hvad jeg skal søge efter med Google.

Jeg søger en erstatning for mit program “Sage”, hvor jeg har alle de blogs, jeg følger, liggende. Når bloggeren har skrevet et nyt indlæg, bliver bloggen markeret med fed skrift i Sage. Altså jeg bliver adviseret om, at der er et nyt indlæg. Hvad hedder sådan et program?

Jeg er træt af Sage, fordi det er for ustabilt, fx viser det ikke altid Erics nye indlæg. Er der evt. en af jer, der kan anbefale en afløser?

Jeg er på Windows 10 med Firefox som browser, hvis det har nogen betydning.

12 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Bente

   Velkommen til min blog og tak for din kommentar, der lige skulle godkendes, da det er første gang, du kommenterer her. Fra nu af vil du stryge lige igennem.

   OK – så prøver jeg Bloglovin. De andre har jeg ikke kunnet få til at fungere. Tak for tippet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Pia

   Tak skal du have. Jeg har eksperimenteret lidt med Feedly, men jeg kan (sgu) ikke finde ud af det. Det burde vel ikke være så svært. Der må være et eller andet banalt, jeg overser.

 1. kisser
  kisser siger:

  Min blog er på blogspot.dk, og jeg bruger den indbyggede blogrulle. Den har fungeret fint i alle de år jeg har haft min blog.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Det er da bare super, hvis man har noget, der er kommer med fra fødslen – men jeg hoster jo min blog selv, og så må jeg også klare mig selv 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Inge

   Tak for dit input. Jeg har faktisk allerede eksperimenteret lidt med Feedly, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg får tilføjet URL’er. Det burde være så simpelt, men jeg kan ikke finde ud af det.

 2. Eric
  Eric siger:

  Det hedder vel en feed reader. SharpReader fungerer fint for mig, men det er vist en PC-sag, så vil man have noget på tværs af platforme, skal man nok finde noget andet.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Tak for dit input. Tjah det hedder det vel – det er da i hvert fald logisk. Jeg behøver bare noget til PC’en, så jeg vil eksperimentere lidt med SharpReader.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.