,

Følg bloggen

Følg bloggen

Skriv for at blive læst

Jeg skriver for at blive læst. Det ville være blasert at påstå andet. Det er mange timers arbejde bag enten et blogindlæg eller en klumme til POV International, måske fordi jeg endnu ikke er så god til det med vinklingen og de journalistiske virkemidler. Det er som om jeg vil det hele i hver artikel, og det er en uvane, men den skal jeg nu nok få aflært.

Når jeg nu har brugt så mange timer, er det også rart at fange nogle læsere, og gerne nogle, der har lyst til at komme igen. Jeg har tidligere eksperimenteret med forskellige småprogrammer (plug-ins), der skulle kunne håndtere, at man meldte sig til og fik en mail, når der kom en ny post bloggen. Jeg har bare ikke kunnet finde noget, jeg  var tilfreds med. Det blev ganske enkelt for grimt.

Nu prøver jeg igen: Oppe i højre hjørne af posterne er der nu en lille formular, hvor man kan indtaste sin e-mailadresse og så få den berømte mail, når der er et nyt indlæg. Ulempen er bare, at brødteksten som konsekvens er blevet lidt mindre.

Hvad foretrækker du? Kan du leve med, at brødteksten er blevet mindre?

4 Svar
 1. Eric
  Eric siger:

  Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. På PC’en ser jeg altid højre spalte. På min smartphone ser jeg overhovedet ikke indholdet af højre spalte og dermed heller ikke muligheden for at tilmelde sig emailopdatering. Det er nok temabestemt – åbner jeg et af mine egne blogindlæg på smartfonen, står indholdet af højre spalte i bunden under evt. kommentarer.

 2. Eric
  Eric siger:

  Det er da meget diskret, og det er jo heller ikke brødteksten, der bliver mindre – det er indholdet i højre spalte, der rykker nogle få linjer ned.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Jamen hvad nu hvis du er inde i et blogindlæg? Der er jo ikke noget indhold i hø. spalte andet end den nye formular. Ser du heller ikke brødteksten mindre der? Eller er det virkelig et synsbedrag her hos mig?

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.