Ejstrup kirke med skyer

En kollega fortalte mig om www.fotokritik.dk, og efter at have taget mod til mig et par uger, prøvede jeg at uploade “Ejstrup kirke med Skyer”; og tænk, det blev sørme taget vel imod! Måske kender du det: du er i gang med en proces, der er en trænings- og /eller læreproces, du er selv helt godt tilfreds med de foreløbige resultater, og så er det altså bare ikke særlig befordrende for den videre udvikling at få en sønderlemmende kritik. Du kan se det i stor størrelse i mit galleri. Når du klikker på billedet, forstørres det.
Selv har jeg det sådan, at de få gode billeder, jeg selv synes, jeg tager, har jeg et forhold til; måske er det glæden over, at det lykkedes, måske fascinationen af at”tænk jeg så simpelthen dette motiv” eller noget lignende.

“Fotokritik.dk” virker til at være et rigtig rart site, hvor de godt kan huske, at de også selv en gang var begyndere. Jeg har i hvert fald fået blod på tanden og smag for mere fotograferen.

Jeg synes bare, denne sommer mangler godt lys. Gråvejrsdage giver jo ikke de mest interessante lys-effekter. Billeder handler om at fastholde indtyk og give dem et udtryk – og det gøres nu bedst med sollys, eller skulle jeg gå over til gråtoner? 8)