Design

Nu har det nye design været tilgængeligt i 3 – 4 dage, og I har taget godt imod det. Det er jeg rigtig glad for. Det har været sjovt at sætte det op.

Det gamle var nok for minimalistisk, men der lå ikke så mange indbyggede muligheder i det gamle theme. I det nye her “Smartline” er der uanede muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Her er kunsten at begrænse sig, så man ikke får overhældt siden med ting, der danser rundt. Det er og bliver læsningen af de enkelte indlæg, der skal være i fokus – men derfor behøver det jo ikke være kedeligt 🙂

Det var ikke let at vælge skrifttypen. Der er så mange spændende, og det kunne være fristende at prøve noget “vildt”. Når jeg endte med Verdana (uden fødder, sans serif) hele vejen igennem skyldes det, at den er udviklet specielt med henblik på læsning på skærmen, og min side skal være let at læse for alle mennesker, der kommer på besøg her. Verdana er indbygget i alle browsere, så man kan være sikker på, at den vises rigtigt på alle computere/alle browsere.

4 Svar
 1. Kirsten b r
  Kirsten b r siger:

  Jeg nyder dit nye design. Forandring fryder. Ikke daglig, men det er nu sjovt med små overraskelser.
  Jeg nyder at kunne zoome.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kirsten

   Tak skal du have. Jeg blev også selv rigtig glad, da jeg opdagede zoomdunktionen, som jeg ikke var opmærksom på i første omgang.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.