Dørgreb

Dørgreb plejer ikke at fylde meget i min bevidsthed, men for tiden er der fokus på selv den mindste detaille.

De meget brune døre i Hvidovre var alle bestykket med ditto brune greb af plastik. Begge dele var meget lidt kønne, så jeg gik på jagt på nettet (genialt for os introverte, der ikke kan lide at gå i butikker). Møller og Mammen havde naturligvis et fint udvalg, herunder Arne Jakobsens til 745,00 pr. par. Nu er jeg ikke rigmandsenke, så de blev straks afskrevet.

Ved et tilfælde stak jeg lige hovedet ind hos vores lille isenkræmmer på Chr. Havns Torv og fandt disse til 90,00 kr. pr. par. Jeg synes, de er utrolig flotte, og der er tænkt på de små detailler – bemærk de manglende skruehuller. En skidtsamler mindre.

Er der mon noget galt med en, når man kan falde i svime over et dørgreb? I givet fald håber jeg ikke, det går over.

3 Svar
 1. Allan
  Allan siger:

  Der er da ikke noget i vejen med en, der kan falde i svime over et dørgreb. Slet ikke hvis det er smukt.

  Design af hverdagsting er langt vigtigere end sjældne og dyre ting, synes jeg.

  Hverdagstingene omgiver os jo – ja, hver dag.

 2. Merete
  Merete siger:

  Hej Hanne

  Sikke nogle smukke greb. Dem kunne jeg også være faldet for. Jeg vil også være for nærig til at betale kr. 745 for et dørgreb. Det er dejligt at hører hvor glad du er, for at skal flytte.

  Merete

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.