At skrive til Danmarks Radio

Gamle mikrofoner fra Danmarks Radio

Det er stort set umuligt

Man skal ikke have behov for at skrive til Danmarks Radio (DR), for de vil åbenbart helst ikke høre fra lyttere og seere!

Jeg har lige (gen)opdaget podcastens lyksaligheder: Danmarks Radio P1 er god taleradio fra dokumentarafdelingen; jeg har bare det “lille” problem, at afsnittene afspilles i omvendt rækkefølge, så en serie på fire starter med nr. fire, hvilket selvsagt ikke er videre praktisk.

Jeg har selvfølgelig forsøgt at betjene mig selv vha. Google og vha Danmarks Radios hjemmeside uden at blive meget klogere. Og så er det vel egentlig meget naturligt at skrive til dem, men det kan jeg simpelthen ikke finde ud af. Man ledes gennem et spørgeskemahelvede, som jeg ikke består, for dette her handler jo ikke om en specifik udsendelse men er et generelt spørgsmål til noget, der bare ikke fungerer.

Jeg fik en virtuel ven til at vise mig, hvordan man kontakter dem via Facebook, for det er også lidt tricky… så nu har jeg skrevet den kæreste besked til dem.

Kære P1 Jeg er så glad for jeres podcasts, som jeg netop har (gen)opdaget. Jeg har dog det store problem, at de afspilles i omvendt rækkefølge. Jeg lytter p.t. til dokumentarerne. Mit udstyr er en iPhone 7 fuldt opdateret. Google giver ingen svar og det gør jeres hjemmesider heller ikke. Mange venlige hilsner Hanne B. Stegemüller

Fortsættelse følger.

4 Svar
 1. Henny Stewart
  Henny Stewart siger:

  Jeg har fundet kontakt links i bunden af mange dr.dk sider, og jeg har også skrevet til dem nogle gange, men jeg har aldrig fået svar. Nu var det brok over deres dårlige dansk, og den slags er der jo ingen, der har lyst til at forsvare.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Henny

   Nej du har jo nok ret i, at ingen gider forsvare dårligt dansk.

   Jeg har selvfølgelig også fundet links med “Kontakt”, men det er der, jeg kommer ind i et mareridt af: hvilket tidspunkt så du udsendelsen, hvad hed den osv.? Jamen for pokker jeg vil jo bare stille et (sikkert dumt) generelt spørgsmål. Det kan jeg ikke finde en mulighed for. Nu har jeg så prøvet via Facebook i stedet. Jeg har ladet mig fortælle, at det ofte er en god idé.

 2. Eric
  Eric siger:

  Forklaringen er nok, at de havner i et ukontrollabelt spamhelvede, hvis det er for let. Jeg har ikke tjekket, men mit gæt er, at det er nemmere at ringe og så måske få svar på, hvem man skal skrive til. Bare en tanke …

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.