Vidunderlige sommer

Få en ½ feriedag ud af en 1/1 arbejdsdag

Jeg gik tidligt fra arbejdet (vi har flextid) og nåede at være i friluftsbadet i 2½ – 3 timer på en ganske almindelig dag. Vidunderlige sommer, stop det aldrig, jeg vil blive ved sådan her. Dage med “easy going” som jeg hjertens gerne arbejder ind igen, når termometeret står på 9 grader, gråt, småregn og november. Dage som i dag hvor det er skønt bare at være ude, dage hvor man ikke bliver stegt, men bare er.

Jeg har svømmet 40 baner (1.000 meter) for første gang i årevis, men jeg kan endnu og det glæder mig! Efter det gør en cigaret og en kop kaffe altså godt. Og så er jeg gået i gang med Göran Tunströms “Juleoratoriet”, som de første 40 sider virkede alt for intellektuelle for mig, efter 65 sider blev spiselig og nu på side 100 er blevet rigtig spændende.

Alt i alt har jeg det som om jeg har holdt en ½ feriedag. Jeg glæder mig, til jeg skal holde hele feriedage i hele to uger! Tiden kan snart ikke gå hurtigt nok. Nu synes jeg, jeg har set alle de andre gå på ferie, og at det nu er min tur. Jeg glæder mig til at komme til Viborg og til at komme på højskole i Velling derefter. Jeg savner og mangler inspiration til alting og til ingenting, og dertil er højskole en fantastisk ting!

2 Svar
 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Ellen. Du har helt ret i, at jeg får noget ud af sommeren; jeg trækker hvert et solstrejf og hver en D-vitamin ud, så jeg har masser at tære på til vinter.

  Jep – vi er da bare smuttet, når de andre atter skal knokle. Du til USA og jeg til Grækenland og Tanzania senere. Det er nu dejligt at have et par rejser at se frem til.

 2. Ellen
  Ellen siger:

  Du får da noget ud af den danske sommer.
  Det er jo en af de helt store fordele ved at være på arbejde, når de fleste andre holder ferie. Vi har det mildt sagt også stille, så jeg smutter pænt tidligt, når jeg kan slippe afsted med det, hvilket jeg heldigvis kan ret ofte. Når så alle de andre knokler igen, er vi dem der er smuttet 😉
  Og så er en hel kilometer ret godt gået – eller rettere svømmet…

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.