,

Sådan kan Aspergers syndrom opleves

Min historie om Aspergers syndrom

Både diagnostisk og i hverdagen

Sådan kan Aspergers syndrom opleves

I lang tid har jeg haft lyst til at udvide menupunktet “Psykiatri” med to sider om Aspergers syndrom. Det er nu endelig blevet til noget.

Der er en egentlig fortælling, du finder her og et bilag, der rummer en diskussion med mig selv om for og i mod for 11 år siden. Min idé med bilaget er at vise de symptomer, jeg selv mente pegede i retning af Aspergers syndrom.

  • Du kan blandt andet læse om, hvordan det tog mig 16 år, fra jeg første gang overvejede, om jeg befandt mig på autismespektret, til jeg stod med diagnosen.
  • Det er fortællingen om, hvor jeg oplever Aspergers syndrom. Andre kan selvfølgelig opleve det anderledes.

Siden er lang – så er du advaret.

Jeg ved ikke, om det kan ses, men jeg brugt lang tid på at gøre siden så fyldig og korrekt som mulig. Blandt andet har et par psykiatere og andre fagfolk haft siden til validering. De havde ikke uden videre forslag til ændringer.

God læselyst hvis du begiver dig i kast med siden.


Her kommer du til menupunktet “Psykiatri”, hvor du kan navigere mellem alt, jeg i årenes løb har skrevet om bipolar affektiv sindslidelse og Aspergers syndrom.

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.