,

Processerne igen

Det lykkedes ikke forleden at få vist de rette tegninger til processerne bag kriminalhistorie.dk for Creately ville ikke som jeg ville og tegningen kunne ikke loade.

Jeg har fundet et meget bedre program yEd Graph Editor, der er meget lettere at arbejde med. Det mangler lidt af de figurer som Visio har, fx et kamera, til gengæld er det gratis, mens Visio koster omkring 2.000 kr. og ikke kan køre på min pc.

Her er diagrammet i pdf-udgave. Det kan sikkert justeres, men hovedlinierne er på plads. Input modtages gerne.

3 Svar
  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   Tak for roser; jeg er også meget mere tilfreds med dette end det første. Jeg har siddet hjemme og arbejdet med et program – Visio – som vi har på arbejdet. Det er der også kommet en tegning ud af. I morgen vil jeg se om jeg kan få den lavet til en pdf-fil, og så kan det være, jeg bringer den også.

   Næh jeg har ikke rigtig tænkt over mindmap, men jeg har set, at eYd kan lave mindmaps. I hvilken forbindelse tænker du, at det kan bruges?

 1. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Rasmine

  Det glæder mig, at du kan lide diagrammet. Der kunne sættes lidt flere forbindelsesstreger rund omkring, men så bliver det bare meget uoverskueligt.

  Du har ret, fotograferingen foregår i Viborg pga. Landsarkivet. Leif bor i Herning, så han har 80 km. at køre for at komme derop.

  Projektets deltagere bor i: Herning, i Odense, i Faxe Ladeplads og på Hedeboegnen og endelig mig i Hvidovre. Der er et lille skriv om det her: http://kriminalhistorie.dk/om-os.html

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.