Luksusliv!

Ny kalender til booking af TNG-support

Det er et liv i luksus, når man kan bruge et par dage på at lede efter og afprøve forskellige kalendere, der skal bruges til at booke 60 minutters support til TNG. Jeg har afprøvet mange, og de måtte gerne koste lidt, men det var svært at finde en, der opfyldte mine krav, der faktisk er ret banale:

  1. Det skal ikke være en online-tjeneste. Funktionen skal ligge i min egen database og være et plug-in på min egen side,
  2. brugerne skal selv kunne booke en specifik tid,
  3. bookingen skal først være gældende, når jeg har godkendt den,
  4. siden skal være på dansk! I Danmark starter vi jo fx ikke ugerne på søndage, og
  5. der skal være styr på GDPR.

Ny kalender til booking af TNG-supportJeg behøver ikke

  1. Nyhedsbrev, et sådant har jeg allerede,
  2. betalingsfunktioner, da jeg ikke tager penge for min service, og
  3. alt det andet de finder på at stoppe ind i de forskellige programmer (“bloatware”).

Det endte med Easy Appointments

Efter at have brugt lang tid faldt valget på Easy Appointments, der kan det, jeg skal bruge og ikke mere. Og så er det endda gratis. Det er lykkedes at få al funktionalitet oversat til dansk, og de fleste farver er på plads.

En enkelt ting generer mig dog, og det er, at pilene i hjørnerne, så man kan “bakke baglæns tilbage” til forrige måned og springe frem til næste måned, endnu ikke er grønne, så de passer ind på resten af siden. Men de skal nok blive det.

Jeg er ikke god til CSS. Jeg forstår koderne, men kan ikke selv skrive dem. Af en eller anden årsag egner min hjerne sig ikke til at kode. Jeg har flere gange forsøgt at lære forskellige kodesprog, men er hver gang gået i stå på selv det mest banale niveau. Det er nu nok alligevel det næste projekt, jeg vil genoptage. Det da kunne lade sig gøre.


0 Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i debatten?

Du er mere end velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.