Jobsøgning

Jeg har gået som katten om den varme grød længe: jobsøgningsprocessen, som jeg bare skal have gang i igen; ikke fordi jeg orker det, men fordi det er pinedød nødvendigt. Jeg er stadig sygemeldt med skulderen og går stadigvæk til genoptræning men nu skal det være, selvom jeg godt kunne vente med at gå i gang. Mit mål er at kunne skrive en ansøgning om dagen. Det er et ambitiøst mål, men det skal prøves.

Mit CV er oprettet på Jobindex og jeg har prøvet at gøre noget ud af at beskrive mine kompetencer og at komme bredt rundt om det jeg kan indenfor den plads, der er til rådighed. Jeg har gennem årene erhvervet gode kompetencer indenfor IT-området og som leder af IT-projekter, og det prøver jeg at slå på. Jeg har ganske vist ikke stor tillid til at arbejdsgiverne aktivt leder efter kandidater på Jobindex, men man kan jo være heldig.

Jeg vil søge indenfor IT-support, for det er det der interesserer mig. Jeg kan også søge indenfor økonomistyring, men jeg går død i de ansøgninger, jeg prøver at skrive på dette felt. Økonomistyring keder mig efter 15 år, men selvfølgelig vil jeg også søge på dette område, hvis det viser sig, at der ikke er gevinst på IT-området.

Det er også blevet til en ansøgning som IT-supporter hos politiet. De ønsker sig ganske vist en med uddannelsen IT supporter, og det har jeg ikke, men jeg synes så, at jeg har noget andet at byde på.

20 Svar
 1. Ellen
  Ellen siger:

  Det må jo give pote på et eller andet tidspunkt, så pøjpøj med ansøgningsprocessen 🙂
  En it-supporter hos fx politiet skal vel kende det software, der bliver anvendt i den pågældende virksomhed? Er det virkelig en generel uddannelse?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Ellen

   Tak skal du have – jeg håber, det giver pote. Jeg har fx også en ansøgning, der skal skrives i morgen.

   Som jeg selv opfatter det at være IT-supporter er det, at man hurtigt kan sætte sig ind i noget givet software og derefter kan yde brugersupport på det. Jeg ved faktisk ikke rigtig noget om uddannelsen til IT-supporter.

 2. Stegemüller
  Stegemüller siger:

  @ Donald

  Jeg melder mig straks til at være den, som de mest uløselige problemer ender hos. Så kan jeg da prøve at bevise mit værd!

  Jeg burde have gode chancer hos politiet, men de får sikkert mange ansøgninger – og min profil er jo vildt skæv. Jeg håber også på respons for det skal der til, for at man kan holde modet oppe.

  Skulderen: Jeg håber, det vil begynde at gå fremad.

 3. overleveren
  overleveren siger:

  Held og lykke med projekt jobsøgning – håber det bærer frugt for dig. Var det mon en ide at tage den uddannelse som IT-supporter hvis det er det du vil.. ?

  En ansøgning om dagen lyder voldsomt… puha… er glad for ikke at skulle igang med dét projekt…

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Overleveren

   Tak skal du have!

   HVis jeg nu skulle falde for dagpengegrænsen er det en god idé at kigge på de uddannelsesmuligheder, der herefter gives i en seks måneders periode. Jeg ved faktisk ikke hvor lang tid IT-supporter uddannelsen kan tænkes at tage, men det vil jeg klart undersøge.

   Som jeg skrev tidligere er jeg heller ikke sikker på, at jeg kan producere en ansøgning om dagen, men jeg vil prøve.

 4. Den stille pige
  Den stille pige siger:

  Held og lykke med ansøgningen hos politiet 🙂 Jeg tænker også, at du har meget andet at byde på, som de kan bruge.
  Det er meget ambitiøst at skrive en ansøgning om dagen. Men hvis stillingerne, du kan se dig selv i , findes, og du har energien til at skrive hver dag, så er det jo bare at gå i gang. Før eller siden må det give resultat.

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Den stille pige

   Politiet skrev hurtigt tilbage om at de i stillingsopslaget havde glemt (!) at skrive, at det var en stilling efter HK-overenskomsten, og om jeg ville trække ansøgningen tilbage af den grund. Jeg har valgt at opretholde den; måske har de en anden ledig stilling, hvor jeg kan passe ind. Alt skal prøves.

   Hvad tænker du, jeg mere kan byde på?

   Jeg tror heller selv helt på, at jeg kan skrive en ansøgning om dagen, men jeg vil prøve at have det som målsætning.

 5. Fruen i Midten
  Fruen i Midten siger:

  Jeg synes, det er fint, at du går i gang selv om du stadig er sygemeldt. Det må da give dig lidt ekstra tid at gøre med. God vind med projektet.

  Hvordan går det forresten med skulderen – bliver den så god som ny?

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Fruen i Midten

   Tak skal du have. Jeg kan sagtens bruge min pc, så nu skal der gang i hele ansøgningsprocessen netop for at vinde lidt tid.

   Jeg er p.t. lidt bekymret for skulderen, for jeg synes. det går for langsomt fremad, fx. kan jeg stadigvæk ikke løfte noget med højre arm, uden at det gør ondt i skulderen. På den anden side siger min søde gode fysioterapeut, at der godt kan gå op til et halvt år, før alt er på plads. Tålmodighed skal der vist til.

 6. Kisser
  Kisser siger:

  Jeg ønsker dig held og lykke med processen, og håber selvfølgelig at det hurtigt giver pote i form af et godt job. Gerne et ønskejob 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Kisser

   Mange tak skal du have; jeg håber sørme også, at jeg hurtigt kan få et job, selvom tiderne er ugunstige.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.