,

I DIS-bestyrelsen og en blog

I går havde DIS-Danmark sin årlige generalforsamling og Inger Buchard, H. C. Andersen og jeg var opstillet som bestyrelsens kandidater. Der var desværre ingen modkandidater. Jeg havde nu foretrukket et kampvalg; nu blev det jo bare en udpegning af os tre, fordi der ikke var andre. Sådan er det altid med frivilligt arbejde. Men jeg fik da holdt min ‘valgpropaganda’, så folk på forhånd ved, hvad jeg står for og vil arbejde for.

Det er lidt sjovt med generalforsamlinger. Hvis alt forløber i god ro og orden, er den siddende bestyrelse glad og synes det gik godt. Som medlem må man sige, at det er lidt kedeligt og at det var seks timers togrejse for stort set ingenting. Omvendt er der de generalforsamlinger, der huskes, og som medlemmerne taler om i flere år. De er spændende for medlemmerne, men en katastrofe for en bestyrelse. Men sådan er der jo så meget.

Generalforsamlingen i går var flot og professionelt lagt til rette, der var ingen slinger i valsen, og dirigenten kunne sit kram. Han var godt nok dygtig!


I lang tid har jeg talt med Thorkild Søndergaard fra Saltlandets Historiske Forening om, at de da skulle have sig en blog, så de på en nem måde kan publicere på nettet, uden at jeg skal rodes ind i det – og have betaling. Nu er det sørme blevet en realitet, og der er allerede to poster skrevet af Thorkild. Jeg synes det er godt gået, og kender ikke andre bloggere på 75! Tillykke Thorkild.

Jeg har knoklet lidt med opsætningen, for jeg har ikke prøvet at sætte et Nucleus CMS op fra grunden før. Apehjerne i Norge har som så ofte givet en hånd. Tak til dig Roger Brattås. Det er da fantastisk, at man kan sidde i Danmark og savne lidt hjælp, og så kende en ude i verden, der vil hjælpe. Internettet er fantastisk og binder verden sammen i et netværk af søde og hjælpsomme mennesker.