Bord og mus

Nyt bord og den nye mus

Det er snart et stykke tid siden, jeg købte det nye bord, og i går havde min dejlige ven tid til at hjælpe mig med at sætte det op. Vi skulle have det gamle ned, boret adskillige ting ud af væggene (kabelbakker mv.). Det var mest ham, der arbejdede…

Det gamle modem blev hængt op på væggen, højtalerne blev smidt ud osv. Der er alligevel højtalere i skærmen. Alt sammen for at kompensere for, at det nye bord er lidt kortere end det gamle.

Til gengæld har jeg nu fået et bord, der giver en god arbejdsstilling, fordi jeg kan lægge underarmene på bordet, som man skal, når man arbejder med mus og tastatur. Jeg har fået 80 cm. i dybden mod tidligere 60 cm. Det gør en verden til forskel. I virkeligheden har jeg siddet dårligt i årevis, men det er først nu, skaderne viser sig.

Det er blevet så pænt, og jeg sidder så godt. Ergonomi når det er bedst.

Hurra for en ven der ville hjælpe i flere timer.

Mere ergonomi

Jeg købte en ny mus, da smerterne fra armen var værst, men jeg stillede den hurtigt væk, idet jeg ikke kunne styre den. Jeg kunne ikke lave præcisionsarbejde så som at beskære billeder, hvilket jeg har meget brug for, både i mit arbejde og privat.

Nu har jeg fundet den frem igen og giver den et nyt forsøg. De kan begge være tilsluttede på en gang, så jeg kan let skifte. Den kostede trods alt 7-800 kr., så den skal ikke bare stilles hen. Af ergonomiske hensyn skal den have en chance. Min cyberven  oppe på Mors bliver ved at sige, at det handler om træning, træning, træning… Han har nok ret.

Du må have en god weekend

ergonomi

2 replies
  • Stegemüller
   Stegemüller says:

   @ Jørgen

   Ja man skal forholde sig, og det har jeg været så dum ikke at gøre, og nu sidder jeg tilbage med en rigtig dum arm. Jeg synes allerede, det nye bord har effekt. Musen er jeg nødt til at træne med, og jeg synes, det er svært att lære, så lige nu skifter jeg mellem de to mus.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *