Ud og se med DSB

Danmark er et smukt land; jeg kommer bare for lidt rundt i det! Men det fik min ven Thorkild (ham med de 11 kirkegårde) og hans hustru rådet bod på i Pinsen; de har vist mig Vendsyssel!

Hvor er der flot; alle bakkerne gør landskabet interessant og varieret. Råbjerg Mile er jo en hel ørken, den tilsandede kirke er virkelig sandet til (helt mærkeligt at gå på en kirke og ikke i). Ude at køre med Sandormen og se bølgerne fra Kattegat og Skagerak slå sammen på Grenen var vi selvfølgelig også. En dejlig frokost i Skagen (vi synes nu, det må hedde i og ikke på). Da vi nu alligevel kom forbi den lille Højen Kirkegård i Gl. Skagen, fotograferede vi den da, så den dukker nok snart op på min side.

Det er helt utrolig, hvad vi har set på to dage. Men når det hele er godt planlagt, kan man nå en masse. Og vi har da også fået rodet lidt med Thorkilds computer.

Vendsyssels eneste ulempe er vist, at det er 5 timer og 40 minutter med tog fra København H (men ellers kunne der jo ikke være så flot Min tilsyneladende endeløse oprydning i data i Legacy samt standardisering af gamle data til den standard jeg med årene har besluttet, har dog godt af en sådan tur. Man kan faktisk nå meget på næsten 6 timer på en hvileplads hos DSB.

<