Jeg er glad

Jeg er bare så glad af flere årsager

Opringning fra kommunen

I går ringede min fleksjobkonsulent for at høre, hvordan det gik med arbejdet, og det var umådelig rart at kunne sige til ham, at det går rigtig godt. Jeg har jo gjort min hobby til mit arbejde. Jeg er glad for min chef/kollega, vi har det utrolig hyggeligt, og jeg står glad op 05:45 tre morgener om ugen – når der eller ikke er alle de pokkers helligdage. Jeg vil nemlig hellere på arbejde!

Hvordan har du det

I dag spurgte chefen så, hvordan jeg havde det, og jeg kunne kun sige, at jeg har det rigtig, rigtig godt. Jeg ville gerne arbejde mere og yde mere, men han bremser lidt, fordi han er bange for, at jeg ikke kan holde til det. Det synes jeg nu ikke, han behøver, men det er utrolig omsorgsfuldt. Jeg har mest interne opgaver indtil videre, men de har også værdi, for ellers skulle han jo løse dem selv. Jeg fortalte ham, at jeg måler på det med at være glad, når vækkeuret ringer. Flere ord synes jeg ikke, vi behøver bruge på dette emne. Jeg er glad, og jeg tror også, han er glad.

Videreudvikling på hjemmesiden

Det er nu en uge siden kurset sluttede, og jeg sidder herhjemme og øver mig på det lærte på min egen hjemmeside, for det er der ikke helt tid til på arbejdet, når jeg indimellem bruger vildt lang tid på at eksperimentere for at få det til at fungere. Nedennævnte er kodet i hånden med CSS, der er helt nyt land for mig. Der er rigtig meget, der er lykkedes, og jeg er pavestolt af mig selv:

 1. På forsiden har titel og uddrag fra hver post nu en lysegrå baggrund ligesom de to elementer har ‘luft’ i siderne, men billedet står uden ‘luft’ omkring sig, for sådan skal det være for at så helt skarpt.
 2. Der er ikke længere så meget ‘luft’ mellem bogstaverne i titlen, for jeg har haft problemer med at få overskrifterne til at være på en enkelt linje.
 3. Der er kommet styr på billedernes størrelse (16:9), så forsiden ikke længere hopper og danser. På slægtssiden er der også kommet styr på det lille galleri, som tidligere var helt håbløst.
 4. Der er indsat nye headerbilleder på de fleste sider, hvor farveskemaet passer bedre til logoet. Dette er dog ikke konsekvent. Det er svært at finde billeder, der passer i farverne. Selvfølgelig kan man gå i gang med fx GIMP, men jeg er ikke ret god til det.
 5. Teksten på headerbilledet har fået tilføjet en ganske lille hvid skygge, så den er lettere at se, hvis den af og til står på en mørk baggrund.

Jeg har fået ros af min guru Michael! Det er også med til at gør mig glad. Det er ham, der har ‘stillet opgaverne’ og åbnet mine øjne for de små detaljer, jeg kunne arbejde videre med. Han er også kommet med hints, når jeg er gået i stå. Jeg har brugt virkelig meget tid, men for søren hvor har jeg lært meget. For mig er det bedste altså selv at sidde med tastaturet fremfor at sidde ved siden af.

Musearmen blev ikke en musearm

Jeg var så bange for, at jeg havde reddet mig en museskade, og to eller tre uger havde jeg virkelig ondt og levede stort set af cocktails med Ipren og Paracetamol. Jeg gik til lægen, som ikke fandt noget usædvanligt, men henviste mig til en fysioterapeut, hvor jeg ikke har været endnu. I søndags opdagede jeg så, at jeg ikke havde ondt længere, og det har jeg ikke haft siden. Nu snurrer det kun. Det kan man også blive glad af. Jeg går trods alt til fysioterapeuten for lige at få et tjek og så for at få nogle råd om gode arbejdsstillinger både her og på arbejdet. Jeg har købt nyt bord – med 20 cm. større dybde så armen kan hviles – som arbejdsbord og på torsdag kommer en ven og hjælper med at sætte det op. Jeg glæder mig meget.

Hvad man ikke bliver så glad af

Min chef har behov for daglig tidsregistrering fra min side, og jeg har ikke kunnet finde på andet end et simpelt regneark, som jeg herefter mailer til ham. Helt håbløst… især når man har levet mange år af at implementere effektive løsninger til tidsregistrering.

Jeg indgik derfor den 29. marts en aftale med en fyr fra Amino (en platform hvor freelancere tilbyder deres bistand). I hele forløbet har han holdt mig hen, ikke orienteret om status/næste skridt mv. Nu er jeg træt af hans syge undskyldninger og har opsagt aftalen pr. omgående. Og krævet at få mine penge tilbage omgående – ja jeg har været så idiotisk at betale forud, og jeg kan ikke huske hvorfor det forekom rimeligt på det tidspunkt. Jeg har sendt en mail, der ikke kan misforstås, men jeg hører sikkert ikke en lyd. Pokkers også!

4 Svar
 1. Jørgen
  Jørgen siger:

  Det er en fornøjelse at læse om dine positive indtryk af tilværelsen. Lad endelige være med at overdrive. Find hellere et nyudsprunget bøgetræ og smag på et bøgeblad!

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Jørgen

   He he… Tak.. Nu ved jeg ikke, hvordan bladet på et nyudsprunget bøgetræ smager, men ud fra hvad du skriver, synes det at være noget bittert. Det vil jeg ikke lad min (kolde) forårsglæde forstyrre af.

 2. Eric
  Eric siger:

  Glæde er en boblende fornemmelse, som kun forelskelse kan stå mål med, og på en måde er forelskelse vel også en slags glæde.
  CSS er stærkt, men kan sørme være langhåret. Jeg husker levende mine kvaler, da jeg skulle lave “tilpasset layout” på mine almindelige websider, så de ser fornuftige ud uanset brugerens skærmstørrelse. Det lykkedes så nogenlunde, og det var en kilde til glæde at få det implementeret 🙂

  • Stegemüller
   Stegemüller siger:

   @ Eric

   Din sammenligning mellem glæde og forelskelse er vist fin – jeg kan bare ikke huske, hvornår jeg sidst har været forelsket 🙂

   CSS er genialt! Jeg sidder og øver mig på w3schools https://www.w3schools.com/css/default.asp og synes, jeg bliver så frygteligt klog. Jeg har også mine kvaler, så jeg sidder og jubler højlydt hver gang der er en kode, der virker.

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end 100 dage gammel.