Dagens begivenheder: iPad Pro og iCloud Møde med fleksjobkonsulent Nu med ekstra cover

Møde med Fleksjobkonsulenten

Arbejdsmarked fleksmatch fleksjobMange mennesker har det svært med deres kommunale sagsbehandler(e). Det har jeg slet ikke. Min faste fleksjobrådgiver (eller konsulent eller hvad det nu hedder) er jeg kommet meget fint på talefod med, og når jeg har for meget fart på, siger han, ‘Hov kan du nu magte det?’ Så kan man vist ikke bede om mere i det system.

I dag talte jeg så med en anden, som er min tidligere fleksjobrådgiver (eller konsulent eller hvad det nu hedder) . Han er virkelig sød. Det eneste, vi skulle, var, at han skulle tage et billede, men så kom vi til at tale om markedet, om det system han arbejdede i (Citrix…), om den profiltekst jeg har liggende på et websted, jeg (måske) vil afsløre, når den er færdig.

Et firma skal overfor en række arbejdsgivere promovere fleksjobbere i de kommuner, der betaler for at være med i systemet. Jeg spurgte lidt til effekten, men den kendte de ikke endnu. Men jeg synes da, vi skal skyde med spredehagl. og her er et tilbud, der er gratis for mig, så hvorfor ikke være med?

Strategien er nu

Indtil 1. februar 2019 gennemser vi alle tre dagligt to specifikke databaser (Jobnet og Jobindex) på udvalgte søgeord. Bare et kig – ikke noget der skal tage timer. Han var såmænd så fin, at han forsigtigt spurgte, om jeg magtede det. Jow da det tror jeg nok.

Da jeg senest kiggede, blev jeg bare så overvældet af de 21.475 ledige stillinger, hvor ingen af dem havde noget med mig at gøre.

I første omgang kigger vi bare efter en praktik (så lavt er ambitionsniveauet blevet), men vi leder samtidig efter et passende fleksjob.

Jeg synes,, vi har det fint med hinanden, det er vigtigt, og jeg fornemmer, det er gensidigt.

Du kan se alle mine poster om “fleksjob” her.

iPad Pro hjemme igen

For 26 dage siden sendte jeg min iPad Pro afsted med GLS til sælger forsvarligt indpakket i den originale æske – jeg er nemlig så mistroisk, at jeg altid gemmer æskerne til de dyreste elektroniske ting. Jeg har en del æsker stående i skabene.

Årsagen var, at skærmen slet ikke reagerede, og så er der ikke meget ved en iPad, og selvfølgelig skete det under indlæggelsen. Heldigvis havde jeg min iPad Air i reserve, og jeg kunne da komme på hospitalets netværk. Men godt var det ikke, for pludselig var skærmstørrelsen reduceret til lidt under det halve og reaktionstiden var fordoblet.

Sælger mente først, at det skyldtes en “bule” og en ridse på bagsiden. Jeg havde nu aldrig set det som en bule, var klar over at der var en skade, men anede ikke hvor den kom fra. Endvidere havde apparatet fungeret månedsvis med skaden.

Efter mange og lange trakasserier kom den endelig videre til et autoriseret Appleværksted, og i dag kom så en splinterny iPad med PostNord. Fantastisk.

De har bare glemt mit SIM-kort… men til sammenligning kan det gå an.

Hurra for iCloud

Den nye iPad fandt faktisk selv ud af det hele. Den hittede selv tastaturet, så de småting, der skulle angives, gik så let, så let.

Selvfølgelig skal man vælge sprog og tage stilling til touch og den slags, men udover det kan resten klares med tastaturet, som jeg er meget glad for, at jeg købte tilbage i maj måned.

Den kom selv og bad mig tage stilling til hvilken backup, der skulle indlæses, og det var også let, for det var dagen efter udskrivelsen 9/10 -2018. Det var en af de vigtigste ting, jeg skulle gøre den dag. Backup, backup og aflevere til den nærmeste candyflossshop.

Sammenlagt brugte jeg vel 30 minutter samtidig med, at jeg telefonisk bestilte et nyt SIM-kort hos YouSee.

Buler og ridser

For at der nu ikke skal komme hverken “buler” eller ridser i den ny skønhed, har jeg fundet et cover. Kønt er det ikke, men det er vist effektivt. Egentlig ville jeg have haft et af de små smarte neoprencovers, men jeg kunne ikke finde et, der både virkede tilstrækkelig stabilt og samtid havde plads til tastaturet, som også udgør et blødt fint cover til glasset/forsiden.

Tastatur og inderside (den bløde side)  fik lige en tur med den fine side af støvsugeren, så var begge som nye igen.