EM i fodbold

EM i fodbold

Jeg hader det allerede

Jeg er klar over, at jeg er i mindretal, men det er jeg vant til, så det gør ikke noget.

TV Avisen 18:30 (som er det eneste, jeg ser, og hvor jeg skynder mig at slukke inden Vejrudsigten, der er blevet et decideret show, Sporten og Aftenshowet) har nu i lang tid inden udsendelsen haft travlt med at reklamere for, at der i de kommende tre uger vil være fodbold, at Danmark er værtsnation, og at den hund, man måske har, ikke kan forvente sig at blive luftet i tre uger. Jøsses tre uger… Jeg bliver altid så irriteret, når TVA ikke kommer, hvor den bør.

Jeg skal ikke se så meget som et sekund af det der EM i fodbold, for der findes ikke noget mere ligegyldigt, og jeg synes, det er helt urimeligt, at man rykker rundt på døgnets vigtigste nyheder for at skabe plads til 22 mand, der kæmper om en bold. Giv dem dog en hver!

Da jeg var ung, var jeg roer i toer og firer med styr-kvinde

Det er ganske vist mange år siden – 1990 og et par år frem inden karrieren slugte tiden – var jeg særdeles aktiv roer i dameroklubben Gefion i Svanemøllehavnen på Østerbro her i København. Det var et par skønne år med mange skønne mennesker og skønne ture. Det var skønt, det var ud i naturen, det var god motion, men det var også den slags “fnidder”, jeg bare ikke gider, og som jeg altid har syntes, mit liv var for kort til. Derfor prioriterede jeg jobbet i slutningen af 1992, og meldte mig ud af klubben. Jeg har ofte tænkt på, hvordan det mon er gået de øvrige medlemmer. De har det forhåbentligt godt, for de var søde mennesker.