Politiske debatter

Politiske debatter

Politiske debatter

Jeg kan godt lide politik og selvfølgelig også politiske debatter.

Til min store glæde kunne man derfor foreleden følge Mette Frederiksen, Kristian Thulesen Dahl og Morten Østergaard på Facebook i 1 time og 20 minutter forleden dag. Glimrende debat hvor de naturligvis var uenige om alt, men hvor der afslutningsvis også var plads til lidt humor. Fx sagde Mette Frederiksen, at hun da også kunne smide tøjet. Nu kan jeg ikke lige huske sammenhængen; men der, hvor det blev sagt, var det morsomt.

Vigtigst af alt gav de hinanden taletid. Det er ikke klart for mig, hvem ordstyreren var, men formentlig en radikal, da det blev bragt på deres kanal. Der var bare ikke behov for ordstyreren, for deltagerne opførte sig pænt.

Børnene ud af Sjælsmark

Jeg satte mig tilfreds tilrette for at se ovenstående udgave af ‘Debatten’ på DR2, men da de første fyrre minutter var gået, gik jeg ud og skar frugt i stedet. Jeg kunne ikke holde det ud. Clement opfordrer ikke til en god og saglig debat. Han får folk til at råbe og skrige. De stille sjæle får ikke et ord indført. Et eksempel i går var formanden for ‘Refugees welcome’, som var stille og rolig, men hun fik ikke et ben til jorden. Det burde Clement have sørget for. Det må være en ordstyreres opgave.

Programmet mindede mig om, hvorfor jeg aldrig ser ‘Debatten på DR2’.

Det tidspunkt jeg gik på var tillige der, hvor Morten Messerschmidt foreslog, at man tvangsfjernede børnene, idet forældrene jo vanrøgtede dem…

2 Svar

Der er lukket for kommentarer, da posten er mere end et år gammel.