,

I Københavns Radio


Leif Sepstrup
og jeg glæder os til stadighed over, at pressen opsøger os, og at det ikke har været nødvendigt for os at opsøge pressen! Det er selvfølgelig Dansk KirkegårdsIndex, det handler om. I den forgangne uge blev jeg kontaktet af Monika Krog-Meyer fra Københavns radio. Hun ville jeg gerne vide, om jeg ville stille op til et interview for at fortælle mere om Dansk KirkegårdsIndex for de ca. halvanden million lyttere, Københavns Radio har. Naturligvis ville jeg det!

Vi mødtes derfor i Christianskirken i går, og søgte ly i kirkens krypt, fordi vejret var ganske elendigt. Der er to aktive krypter i København, den ene er beliggende under Holmens kirke, og den anden altså under Christianskirken. På vejen traf vi den stedlige kirketjener, og de dér journalister kan altså et eller andet, for inden der var gået mere end ca. 10 minutter, havde Monica Krog-Meyer næsten fået kirketjenerens livshistorie. Imponerende!

Jeg synes selv, interviewet forløb godt, og nu er jeg spændt på, om det også bringes i Københavns Radio. Hvis det kommer, vil det blive en eftermiddag i uge fire.