Det var det

Det er de mest utrolige ting, der af og til skrives på gravsten. Denne sten er fundet på Filskov Kirkegård, som nu også er tilgængelig via Dansk KirkegårdsIndex på min side. Prøv selv at søge på “Det var det” i navnefeltet, og det er altså ikke fordi, der er hekset med PhotoShop. Slangerup kirkegård blev også færdig i ugens løb, og nu efter samlet set 13.900 poster fra kirkegårde, holder jeg lige en pause med dem. Ellers bliver jeg også bare lam i højre arm

Til gengæld skal travle Tage have en hånd med fotos på Holmens Kirkegård. Tænk at turde give sig i kast med den. Det, synes jeg, er beundringsværdigt. Jeg har lovet at prøve at finde en, der måske vil taste nogle af billederne ind på den første store københavnske kirkegård. Kunne det være dig?

“Det var det” kan jeg også sige om min bestyrelsespost i DIS-Danmark efter en uge, hvor jeg har fået læst og påskrevet, at jeg udøver magtfordrejning (altså forfølge ulovlige formål), rider egne kæpheste for foreningens midler og i øvrigt ikke egner mig til bestyrelsesarbejde. Hold da op, det var ikke så lidt. Men lad nu andre med forstand på, hvordan kagen skal skæres, tage over.

Noget af det, jeg bruger min nyvundne fritid på, er at få skovlen under PhotoShop, for er af mine mange mottoer er, at “Man lever så længe man lærer”. Fjernundervisningen hos FOF viser sig at være rigtigt god. Man kan tage en lektion, når det passer ind i det øvrige program, og underviseren er hurtig med sine tilbagemeldinger. Allerede efter de første fire lektioner er jeg en del bedre venner med det enorme program, end jeg nogensinde før har været.

Og så håber jeg også snart at få lidt tid til at komme i gang med min egen slægtsforskning igen; der har bare været så meget andet, der lige skulle klares først.