Fiverr

Jeg har fået det meste af det, jeg har bestilt hos Fiverr. Jeg er vældig tilfreds og synes, jeg har fået meget for pengene. Designeren har været vældig kreativ og forstået, hvad jeg tænkte, før jeg selv tænkte det. Logoet med brillerne er særdeles godt ramt; men maskerne er heller ikke helt tosset.

Nu har jeg lidt at vælge imellem og lidt at lege med. Sikke en søndag! Det grønne logo er placeret hernede https://stegemueller.dk/#bipolar, og er samme farve som stregerne i tabellen, der atter er hentet fra to havestole på Bornholm. Stolene vises nede ved videoerne: https://stegemueller.dk/#billeder

En videopræsentation

Jeg skal bruge den resterende del af søndagen på at prøve mig frem med en lille videopræsentation, der skal ligge diskret på forsiden. Jeg øvede lidt i går, men det blev ikke specielt godt, fordi det kom til at se ud som om, jeg kiggede ned i bordet. Jeg tror, jeg har fundet en løsning: kameraet (iPadden) skal stilles op på et eller andet, så vi kommer i øjenhøjde.

Jeg har forsøgt at finde nogle “drejebøger” på nettet, men det er ikke rigtig lykkedes. Så skriver jeg da bare min egen.

God søndag!