Slangerup Kirkegård i Lynge-Frederiksborg Herred

Søg efter afdøde på kirkegården


 

Ønsker du visning af alle, indtaster du %-tegnet.

Billede fra Slangerup Kirkegård i Lynge-Frederiksborg Herred

På siden kan du søge efter begravede på Slangerup Kirkegård i Lynge-Frederiksborg Herred. Billederne er taget af Per Agerbæk og mig den 11. august 2007, og personerne er indtastet af mig.

Det var svært at holde overbklikket over denne lille kirkegård, og mange af stenene var meget små, og godt gemt under træer og buske, og det kan man naturligvis se på billederne. Jeg har gjort mig umage, men fejl kan ikke undgås. Tjek selv stenen og kirkebogen - og det gælder i særlig grad de gamle sten på kirkegården. Ser du en fejl, hører jeg meget gerne fra dig.

Min egen relation til sognet ligger vist længere tilbage, end jeg selv kan være heldig at finde gravsten; men det kan være, du er heldigere. De personer, jeg selv har registreret i Slangerup, finder du her sammen med deres eventuelle ægtefælle/ægtefæller.

I Arkivloven fra 1. juli 2003 er reglen for arkivaliernes tilgængelighed ti år, når der udelukkende er tale om oplysninger om afdøde. Reglen er videreført her. Det betyder, at grave, der på søgetidspunktet er mindre end ti år gamle, ikke vises som resultat ved en søgning efter den pågældende person.

God jagt ønsker vi.

Billeder af to af kirkebøsserne i Slangerup Kirke