Kirkegårde i Brande sogn

Søg efter afdøde på kirkegården 

Ønsker du visning af alle, indtaster du %-tegnet.

Nærbillede af sten på Brande gamle kirkegård i Nørvang Herred

På siden kan du søge efter slægtninge begravet på Brandes fem kirkegårde.

Brande er minder fra min barndom. Jeg har boet her, mormors have stødte op til kirkegården, og min far blev begravet fra Brande Kirke af pastor Otte i 1972. Der er mange gamle sten på den gamle kirkegård. Kan du supplere mine informationer, hører jeg gerne fra dig - og under alle omstændigheder, beder jeg dig om selv at se godt efter.

Jeg har gjort mig umage, men fejl kan ikke undgås. Tjek selv stenen og kirkebogen. Opdager du en fejl, hører jeg gerne fra dig.

I Arkivloven fra 1. juli 2003 er reglen for arkivaliernes tilgængelighed ti år, når der udelukkende er tale om oplysninger om afdøde. Reglen er videreført her. Det betyder, at grave, der på søgetidspunktet er mindre end ti år gamle, ikke vises som resultat ved en søgning efter den pågældende person.

God jagt ønsker vi.