,

YouSee

Nyt kort

Py ha, det er altså lidt besværligt at få et nyt Visakort, når nu det gamle er registreret alle mulige steder. Fordelen ved det er, at jeg kan få ryddet lidt op i alle de automatiske betalinger via kortet. I virkeligheden foretrækker jeg at have fuld kontrol med alle transaktioner og at gennemføre dem manuelt. Sådan havde jeg det ikke tidligere, og det er jo derfor kortet er/var tilmeldt alle mulige steder.

De første steder, jeg rettede, var “Rejsekortet”, YouSee og Paypal. Fra YouSee lå der en regning, der ikke kunne gennemføres. Jeg tilmeldte det nye kort og lagde, som man skal, den første måned til betaling via banken. Alt burde være godt.

Danmarks dårligste hjemmeside

I morges lå der er en ny regning fra YouSee. Jamen hvorfor nu det?

Man kan styre en del via deres hjemmeside, men den er så utrolig uoverskuelig. Man skal logge ind flere steder, man kan ikke se, hvor man er, man kan ikke se det kort, man har tilmeldt, så man kan ikke vide, om man skal rette noget, eller om alt er i orden. På deres “regning” kan man ikke se, om det drejer sig om mobilen eller det andet. Der står bare et regningsnummer. Jeg synes virkelig, deres hjemmeside er Danmarks dårligste.

God service

De har på det seneste ansat mange ny medarbejdere, så ventetiden i telefonen er reduceret til ca. tre minutter, og det er rigtig dejligt.

De er søde, hjælpsomme og servicemindede. Jeg ringede med vilje til den forkerte afdeling, da jeg troede, deres regningsservice var lukket for i dag, og fordi jeg bare ville have dette her på plads.

Jeg fik fat i en særdeles imødekommende medarbejder, der tjekkede det hele. Alting er i orden, og jeg kan bare se bort fra denne nye regning. Det bedste ville selvfølgelig være, hvis jeg slet ikke havde fået den, men hun garanterede, at alt er i orden.

Det nye SIM-kort

Jeg ser meget frem til at få en egen telefon igen (iPhone 7, 256 GB 🙂 ). SIM-kortet er kommet for nogle dage siden, nu mangler jeg bare telefonen… På deres hjemmeside kunne jeg se, at der var flere forskellige SIM-kort – men jeg skal jo kun bruge ét. Så jeg ringede til dem, og fik en medarbejder til at ordne alting, så det bare bliver at stoppe det nye kort i. Et par dage senere kontrollerede jeg, om alting var i orden. Det var det ikke, så vidt jeg kunne se. Det nye SIM-kortnummer stod stadig som inaktivt. Ny opringning og de fiksede det for mig.

Konklusionen er, at de er rigtig søde og hjælpsomme, men deres hjemmeside lader meget tilbage at mangle. Hvis den nu var mere overskuelig, ville kunderne nemmere kunne betjene sig selv, og de kunne spare en masse lønkroner og årsværk. I sidste ender udgiften jo hos os, der er kunder i butikken!

Og nu til noget helt andet
  1. Vi har sagt farvel til vores HR-chef Sune Lyng i dag. Jeg gik ikke til afskedsreceptionen, da den slags, med mange mennesker, ikke er noget for mig. Jeg kommer til at savne ham, så han fik et knus. Han har gjort så meget for mig. Han lagde mærke til mine fine nye tænder, og han er ikke den første. Det er en glæde, hver gang det sker. Så er de 103.600 kr. givet godt ud.
  2. Det er lykkedes at finde en øre-, næse-, halsspecialist, der havde et afbud til på onsdag den 7. kl. 11:20, og den tid fik jeg så. Det ser jeg meget frem til, da det bliver værre og værre. Jeg ved godt, at jeg piver – men jeg kan “lissom” ikke finde på andet. Jeg gør en hel masse for at afhjælpe konsekvenserne af mundtørheden og det manglende spyt, men det er jo alt sammen symptombehandling.
  • Kunstig spyt – en gel, man smører på tænder og tunge
  • Særlig tandpasta på recept
  • Sugetabletter – almindelige
  • Sugetabletter – specielle med 17 mio. flere fluorenheder eller hvad det nu hedder.

Der er ikke noget af det, der virker andet end den tid, det er i munden. Jeg vil finde frem til årsagen. Samtidig er jeg besværlig: Der skal ikke pilles ved min medicin, da det har taget 2½ år at frem til de nuværende præparater og doser.